מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לחלבליאור13/05/2010
הייתי רוצה לקבל תשובה על שאלת אלרגיה לחלב. לאחרונה נראה שכל העולם אלרגי לחלב, זו איזו אופנה חדשה או שזה ממש מתוקף בניסויים וכו'? אני ממש חוששת לתת לבן שלי מוצרי חלב, ואני רוצה לדעת האם זה משהו גורף שחלב לא בריא לכולם או שיש אנשים מסוימים שזה לא בריא להם ובמקרה כזה איך בודקים את זה?
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה/ רגישות לחלב
13/05/2010ליאור שלום רב,
נתחיל מהעובדה הבסיסית שאנחנו בעל החיים היחידי על הפלנטה שממשיך לצרוך מוצרי חלב אחרי גיל הינקות...
מכאן כבר השאלה באמת לעניין רגישות או אי סבילות לחלב. אין מדובר בטרנד, אלא בתובנות "חדשות" גם של עולם הרפואה הקונבנציונאלית אודות סימפטומים שונים ומדדים בבדיקות הדם המראות על רגישות לחלב: 1. רגישות לחלבון החלב, 2. רגישות לסוכר החלב "לקטוז".
אלו מתבטאים בנזלות כרוניות, נטיה לאלרגיות שונות מבעיות עור וחלה בבעיות נשימה.
לא כולנו רגישים באותה מידה. רובנו יכולים לצרוך מוצרי חלב ללא הופעת סימפטומים מיידיים, אך חלקנו סובל מתופעות שונות בעקבות צריכת חלב ומוצריו, כגון, ליחה אחרי אכילת מוצרי חלב, התעטשויות, שיעול וכיוב'.
ניתן לעשות בדיקות לרגישות לחומרים אלו.
עובדה: במזרח הרחוק חיים רוב בני האדם ללא שימוש כלל במוצרי חלב
עובדה: במזרח הרחוק כמעט ואין אוסטיאופרוזיס (בריחת סידן)
בריאות שלמה
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)