מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 14 חודשייםרונית אשטמקר27/09/2010
איך אפשר ללמד ולהסביר לתינוקת בת 14 חודשיים לא לנגוע במסך שך הטלויזיה או לא למשוך לעצמה את השער? היא תינוקת מאוד חכמה היא בודקת אם אני מסתכלת ומנסה לבדוק את התגובה שלי אני מנסה בהתחלה להגיד שאסור לנגוע ואחרי כמה פעמים היא כועסת עלי וכשאני מזיזה אותה היא בוכה ואותו דבר עם השער אני מנסה לא להתייחס אליה איך היא מושכת ולא מפסיקה
השאלה שלי האם יש דרך להסביר לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
רונית אשטמקר27/09/2010באיזה גיל מפסיקים לזרוק דברים לריצפה ומה אפשר לעשות כדי שהיא תבין לא לזרוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת 14 חודשים
27/09/2010לילך שלום רב,
בת 14 חודשים כבר די מבינה את המתרחש סביבה.
רצוי להשתמש יותר בחיזוקים חיוביים, כלומר: "כל הכבוד", מחי כפיים, חיוך על הדברים שעושה טוב ולשביעות רצונך וללמוד לומר "לא" תקיף אך לא בצעקה על הדברים שאינם מותרים.
ילד צריך גבולות וככל שתציבי אותם מוקדם יותר, יהיו לה פחות בעיות אח"כ. גם אם היא מתעצבנת, היא תתרצה כשתבין שאינך נסוגה מהחלטתך לא לאפשר לה משהו. ילד עם גבולות הוא ילד עם בטחון עצמי וילד מאושר. ילדים שאינם רגילים ל "לא" בד"כ יחפשו למתוח ואף לעבור את הגבולות רק כדי שישימו לב אליהם.
בהצלחה!
ד"ר גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלא לא עובד
רונית אשטמקר21/10/2010ניסינו כבר המון זמן להגיד הכל אמרו המון את המילה לא בכל צורה שאפשר
זה נראה שהיא ממש לא מוכנה לשמוע ואפילו לא אכפת לה שאנכנו כועסים היא ממש עקשנית זה נראה שאין לילדה הזאת כל כוונה להתייאש מאיתנו
זה כל כך קשה ומעצבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלא לא עובד - תגובה
01/11/2010ייתכן ומומלץ יהי לקבל הנחייה אישית בסגנון "סופר נני"
בביתכם, על מנת לטפל בזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)