תינוקת בת 14 חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 14 חודשיים
    רונית אשטמקר
    27/09/2010

איך אפשר ללמד ולהסביר לתינוקת בת 14 חודשיים לא לנגוע במסך שך הטלויזיה או לא למשוך לעצמה את השער? היא תינוקת מאוד חכמה היא בודקת אם אני מסתכלת ומנסה לבדוק את התגובה שלי אני מנסה בהתחלה להגיד שאסור לנגוע ואחרי כמה פעמים היא כועסת עלי וכשאני מזיזה אותה היא בוכה ואותו דבר עם השער אני מנסה לא להתייחס אליה איך היא מושכת ולא מפסיקה
    השאלה שלי האם יש דרך להסביר לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 14 חודשיים

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

רונית אשטמקר
    27/09/2010

באיזה גיל מפסיקים לזרוק דברים לריצפה ומה אפשר לעשות כדי שהיא תבין לא לזרוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת בת 14 חודשים

27/09/2010

לילך שלום רב,
    בת 14 חודשים כבר די מבינה את המתרחש סביבה.
    רצוי להשתמש יותר בחיזוקים חיוביים, כלומר: "כל הכבוד", מחי כפיים, חיוך על הדברים שעושה טוב ולשביעות רצונך וללמוד לומר "לא" תקיף אך לא בצעקה על הדברים שאינם מותרים.
    ילד צריך גבולות וככל שתציבי אותם מוקדם יותר, יהיו לה פחות בעיות אח"כ. גם אם היא מתעצבנת, היא תתרצה כשתבין שאינך נסוגה מהחלטתך לא לאפשר לה משהו. ילד עם גבולות הוא ילד עם בטחון עצמי וילד מאושר. ילדים שאינם רגילים ל "לא" בד"כ יחפשו למתוח ואף לעבור את הגבולות רק כדי שישימו לב אליהם.
    בהצלחה!
    ד"ר גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלא לא עובד

רונית אשטמקר
    21/10/2010

ניסינו כבר המון זמן להגיד הכל אמרו המון את המילה לא בכל צורה שאפשר
    זה נראה שהיא ממש לא מוכנה לשמוע ואפילו לא אכפת לה שאנכנו כועסים היא ממש עקשנית זה נראה שאין לילדה הזאת כל כוונה להתייאש מאיתנו
    זה כל כך קשה ומעצבן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלא לא עובד - תגובה

01/11/2010

ייתכן ומומלץ יהי לקבל הנחייה אישית בסגנון "סופר נני"
    בביתכם, על מנת לטפל בזה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה