ריפולוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפולוקס
    אלה
    31/10/2010

שלום!

לביתי יש ככל הנראה ריפלוק סמוי. כיום בת חודשיים וחצי וסובלת מהסימפטומים מגיל 3 שבועות (בזמן האחרון בכתה בכל ארוחה ולכן עברתי אותה לתמ"ל, היא עם רצועות פבליק ולכן קשה מאוד לשנות תנוחות בהנקה והיא לא אוכלת). הילדהעולה יפה במשקל ולא פולטת אך מקשתת את הגב, משתנקת בזמן אוכל ובוכה בשכיבה, בזמן ואחרי הארוחה.
    הרופא אמר לטפל בזנטק או באינפמיל ar אני אעביר אותהלאינפמיל היות ולהניק גם ככה בלתי אפשרי ולשאוב את כל הארוחות לא ריאלי וגם אני מעדיפה לא לתת לה תרופה.

השאלה היא האם קיימות דרכים אלטרנטיביות להקלה על הסימפטומים כגון עיסויים ועוד...

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפולוקס

הוספת תגובה

• ריפולוקס - תגובה

01/11/2010

אלה שלום רב,
    בהחלט יש פתרונות טבעיים. ראשית, אני חושב שאם עדיין קיימת אפשרות- לחזור להנקה, כיוון שהחלב שלך הכי מתאים והכי זמין ביולוגית לבתך. במידה ולא ניתן, את יכולה להוסיף לתמ"ל אבקת פרוביוטיקה לילדים (CO BIOTIC JUNIOR או PROBIOTIC KID). כמו כן, ניתן לרכוש הומיאופתיה בשם R37 JUNIOR, לתת 3 טיפות ישירות לפה או על הפטמה שלך לפני הנקה, 3 פעמים ביום (גם הפרוביוטיקה-3 פעמים ביום).
    דיקור סיני יעיל עד מאוד. את מוזמנת להגיע עימה לטיפול במרפאתי.
    תתחילו בתהליך זה ותעדכני אותי.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה