אז בקשר לשינה משותפת ועוד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז בקשר לשינה משותפת ועוד...
    מאי
    25/01/2011

שלום, בני בן 9 חודשים ישן במיטה צמודה למיטה שלנו- עכשיו צצו כמה בעיות....
    1. הוא כבר זוחל ולפעמיים שהוא מתעורר אז הוא לא קורא לי אלא מתחיל לזוז לקצה המיטה...שמתי שמיכה וכרית הנקה שיחסמו אך לא ממש עזר- דוחף או מטפס על זה- יש למישהו פיתרון יצריתי?
    2. הוא זז מלא (!!!) בלילה- לאורך לרוחב במיטה שלו במיטה שלנו, עלי על הכרית וכו... אתמול בלילה הוא ממש נכנס ביני לבין הכרית לבין הפוך- אני בכלל לא הרגשתי כלום ובעלי העיר אותי שאני אזוז- קיצר זה היה יכול להיות מסוכן... האם בגיל כזה צריך להעביר אותו כבר למיטה שלו? אני הייתי שמחה שלא אבל זה מתחיל להיות קצת מסוכן.....
    שאלה נוספת לא קשורה- התחלתי לפני שבועיים לתת לו קצת עוף-- ומאז יש לו מלא גזים, קושי ביציאות- עושה כל יום אבל רואים שקשה לו.., אני ממש לא נותנת לו הרבה וגם לא כל יום - יש קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אז בקשר לשינה משותפת ועוד... - תגובה

ד``ר עומר טופול
    25/01/2011

מאי שלום,
    זה נשמע כאילו בנך זקוק למיטת לול משלו ולו רק מבחינה בטיחותית.
    בקשר לעוף, נסי לתת לו מעט תה שומר (ריקולה) אחרי האוכל - מסייע לעיכול ומונע גזים.
    תוספת של פרוביוטיקה אף פעם לא מזיק ועשוי לעזור בהקלה על העיכול.
    בברכת הורות שמחה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה