דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    חסוי
    06/02/2011

שלום לכולם. חייבת עזרה דחוף - אני פשוט אובדת עצות.. האם יש כאן אמהות שעברו את אותו הדבר????
    בני בן שנה וחודשיים, ילד בריא, שובב ושמח, נולד בלידה תקינה בשבוע 39.
    אך מיום שלישי האחרון- הקיא בשעות הערב.
    יום רביעי - לא הלך לגן, החום שלו עלה ל40.2, שלשל והקיא.
    יום חמישי- עדיין עם חום, בסביבות 39, הקיא פעמיים, שלשל כמה פעמים, נסענו איתו למיון, מסתבר, שהיא איבד המון נוזלים והילד מיובש, קיבל אינפוזיה.
    יום שישי- כבר הרגיש יותר טוב, אך עדיין שלשל והקיא, אבל היה הרבה יותר ערני.
    יום שבת - שוחרר מהבית חולים, עדיין הקיא פעם אחת + שלשל
    יום ראשון - מסרב לאכול, ישנוני בטירוף, הדבר היחיד שהוא אוכל זה תרכובת מזון לתינוקות, לדוגמה היום מהבוקר, אכל 180CC ולאחר מכן עוד 60 CC. מסרב לשתות, הלכתי איתו לרופא ילדים שאמר שחייב לתת לו מינרלי, הוא כמובן גם לא מסכים, אני מנסה לתת לו עם מזרק, האם הגיוני שהוא אמור לשתות 500CC של מינרלי?? זה בקבוק שלם.
    האם הכרתם תופעה כזאת? מה עליי לעשות? הילד פשוט מסרב לשתות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה - תגובה

17/03/2011

שלום רב, ניתן להוסיף את המינרלים לבקבוק השתיה שלו.
    המצב אותו את מתארת נפוץ והגיוני לילד שזה עתה היה או עדיין חולה ועם חום.
    הגוף מאוד ער לצרכיו ובמצב זה הוא אינו רוצה אוכל על מנת שיוכל להתמקד בהבראה ומענה לגורמי המחלה.
    אני מניח שהוא כבר מרגיש טוב יותר, אך להבא יש לדעת לא למהר לדחוף אוכל שלא לצורך, אלא הרבה נוזלים.
    בברכה,
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה