טבעי וכספי ומה שבינהם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעי וכספי ומה שבינהם
    מיטל טבעית
    24/04/2011

2 שאלות לי, הראשונה הכי קרה ועניינית: האם אתם פתחתם חסכון לילדים? ואם כן איפה? יש לי ילדה בת שנה ושמונה, ועוד אחת בדרך,הייתי רוצה להבטיח את עתידם הכלכלי איך שהוא, למרות שזה סותר חלק מתפיסות העולם שלי אבל בנושא הזה אני הכי "לא רוחנית" שיש :) יש לכם המלצות לפקדונות טובים לעתיד של הילדודס?

נושא שני: מאז שהלידה מתקרבת הבת שלי הפסיקה לבקש סיר ומרטיבה כל הזמן את החיתולי בד שלה, האם נתקלם במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טבעי וכספי ומה שבינהם

הוספת תגובה

• טבעי וכספי ומה שבינהם - תגובה

02/05/2011

מיטל שלום רב,
    אינני יועץ כלכלי ולכן לא אוכל להמליץ על אפיק חסכון זה או אחר. בתפיסתי, נראה לי לגיטימי לחסוך גם עבור ילדנו.
    לעניין החיתול וההרטבה- ביתך מבקשת תשומת לב "מחודשת" בשל תשומת הלב ההולכת וגוברת לקראת הלידה, הבטן הגדלה וההתרגשות שלקראת. בנוסף, יתכן ולמרות גילה הצעיר, גם היא חוששת ממה שיצא "משם" (מהבטן).
    לכן מומלץ להיות סובלניים ולתת חיזוקים חיוביים כשלא מפספסת ולהמעיט בתשומת לב לפספוסים, אלא פשוט להניק לה אהבה ותשובת לב.
    מקווה שזה יעזור,
    בברכה
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה