מידע רפואי
פורומים
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
- שיקום לב
- סיעוד
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- רשלנות רפואית
- עיסוי, כאבי גב
- נוירולוגיה ילדים
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- שומנים בדם, מחלות לב
- רפואת שיניים לילדים
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- בעיות פוריות - תמיכה
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
גור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאיםפרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- איך מעלימים כתמים בפנים?עדי21/12/2007
האם אתה מטפל גם בכתמים בפנים?
תוכל להגיד לי מה אני יכולה לעשות כדי שיעלם לי כתם (שנוצר מעגיל שעשיתי)
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בפנים
ד''ר אמיר קיטרון23/12/2007שלום ירדן
לכתמי פיגמנטציה חומים, מאד מומלץ למרוח "שמן דם המכבים" מידי ערב, משך מספר חודשים.
ניתן להשיג במח' הטבע במרבית סניפי ניו-פארם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...=> עוד שאלה..
עדי23/12/2007לאחר כמה זמן באמת אני יראה שינוי והאם זה ירד לי לגמרי או שזה רק יבהיר לי את האזור? והאם זה הוכח?
ושוב תודה מראש ::)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אמיר24/12/2007כתם שמצוי למעלה משנתיים, קשה מאד להעלים.
כתם חדש יותר ניתן לטשטש תוך מספר חודשים, עד כדי מראה כמעט אחיד של העור.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד