מידע רפואי
פורומים
- דיאטה, תזונה נכונה, אכילה רגשית
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- ספינינג
- דיקור סיני
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- מחלות כבד, השתלות כבד, סרטן כבד
- וטרינריה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- המופיליה
- רפואת עור פוטודינמית
- איידס, HIV
- כאב
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- איך מעלימים כתמים בפנים?עדי21/12/2007
האם אתה מטפל גם בכתמים בפנים?
תוכל להגיד לי מה אני יכולה לעשות כדי שיעלם לי כתם (שנוצר מעגיל שעשיתי)
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בפנים
ד''ר אמיר קיטרון23/12/2007שלום ירדן
לכתמי פיגמנטציה חומים, מאד מומלץ למרוח "שמן דם המכבים" מידי ערב, משך מספר חודשים.
ניתן להשיג במח' הטבע במרבית סניפי ניו-פארם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...=> עוד שאלה..
עדי23/12/2007לאחר כמה זמן באמת אני יראה שינוי והאם זה ירד לי לגמרי או שזה רק יבהיר לי את האזור? והאם זה הוכח?
ושוב תודה מראש ::)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אמיר24/12/2007כתם שמצוי למעלה משנתיים, קשה מאד להעלים.
כתם חדש יותר ניתן לטשטש תוך מספר חודשים, עד כדי מראה כמעט אחיד של העור.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות

בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד