מידע רפואי
פורומים
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- פגים
- השמנה - לחיות בגדול
- אלימות במשפחה
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- סרטן השד
- הפלות חוזרות
- אורולוגיה, אימפוטנציה
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- חרדה חברתית
- קוסמטיקה פרא רפואית
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
מומחה פסיכיאטריה ילדים ומתבגרים, פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינוסיטיס חוזר שוב ושובשיר06/02/2019
שלום. כבר פעמיים היה לי השנה סינוסיטיס, עכשיו חוזר שוב. אני מנוזלת כבר יותר משבועיים והתחיל ללחוץ על הראש. יש גם חולשה ומה שהכי מוזר שיום אחד במהליך השבועיים האלא אני בסדר ויום למחרת חלשה ממש. האם יש משהו לחיזוק המערכת החיסונית למקרה של סינוסיטיס או שזה יכול להיות אלרגיה גם אולי לאבק. והאם זה לא מאוחר מידי להתחיל טיפול באמצע החורף?
תודה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס חוזר שוב ושוב
שיר06/02/2019יש לי בבית:
נענע, בבונג, אניס, שומר, אורגנו פראי, לכך,מליסה.
אולי אפשר להרכיב משהו מזה לפתוח דרכי נשימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למסירה למי שמעוניין בפטרית קמבוציןדורית05/09/2018
מי שמעוניין יכול לקבל ממני פטרית הקמבוצין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איזה צמח יכול לגרום לכוויה כימית משמעותית?קרמי14/08/2018
שלום, לפני 3 ימים הייתי בנחל יהודיה עם שני ילדי. שיחקנו הרבה במים ובצמחים שליד. לכולנו יצאו כוויות על ידיים כעבור 3 ימים (על ידיים בלבד). הכוויה נראית ככווית חום רצינית עם שלפוחיות.
איזה צמח יכול לגרום לכוויה כימית משמעותית?
נתנו לנו טיפול אנטיביוטי כנגד עכברת ולא בא לי לקחת אותו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - היכן מוכרים באיזור רמת גןקרן06/05/2018
היי, מתברר שכבר לא מוכרים בשדרות ירושלים שביפו .
האם משהו יודע היכן מוכרים באיזור רמת גן או באיזור תעשיה של בני ברק
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - המלצה על נטילת סלק, גדילןמרגלית24/04/2018
שלום רב
יש לי דלקת מפרקים לאחרונה המליצו לי על גדילן
ואנשים אחרים על סלק
רציתי לקבל המלצה מה מומלץ יותר סלק או גדילן
בכבוד רב:מרגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - צמח מרפא ללחץ נפשי ולמחלות בדרכי עיכול עליונותאילן סטודנט 2516/03/2018
היי ד"ר אורנה. אני סובל מלחץ נפשי רב מזה שנתיים, אחרי בדיקות דם שיצאו תקינות לגמרי הוחלט לשלוח אותי לבדיקת גסטרוסקופיה-דרכי עיכול עליונות ושם גילו בקע סרעפתי קטן, דלקת בושט דרגה בי ודלקת קלה בקיבה. הליקובקטר נשלל. קיבלתי את האבחנה רק לפני חודש וחצי אך סבלתי כשנה מהסימפטומים (צרבות, כאבים בחזה, כאבי בטן עזים) אפילו ירדתי למיון כי חשבתי שאני מקבל התקף לב בעקבות הכאבים בחזה. לאחר האבחנה קיבלתי קונטרולק (מעכב משאפת פרוטונים-PPI) והוא באמת עוזר לסימפטומים של הקיבה, כבר אין צרבות, גזים וכאבים אבל הלחץ הנפשי נשאר ואני מרגיש שהוא מתגבר כל יום. אז שאלתי היא - האם יש צמח מרפא שלא משפיע לרעה על הקיבה ועל רמות הטסטוסטרון שלי ויכול לעזור להתמודד עם לחץ נפשי באופן טוב? יש לציין כי ניסיתי שורש רודיולה ועזר לי מאוד אבל אחרי לקיחה ממושכת גרם לי קצת לחרדות אז הפסקתי. ניסיתי גם ולריאן 3 פעמים השבוע, עזר מאוד ללחץ אבל הבעיות בקיבה צצו שוב! סליחה על ההודעה הארוכה ותודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - צמחי מרפא-תקופה ארוכהדיקלה20/02/2018
שלום,
אני מטופלת כשמונה חודשים בצמחי מרפא,האם זה יכול להזיק לבריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה לגבי צמחי מרפא-מחכה לתשובה,תודהיעל13/02/2018
שלום אני מטופלת כשמונה חודשים בצמחי מרפא,היתה לי נשירה חזקה כתוצאה מהפלות ,אחרי חמישה חודשים מהטיפול,הנשירה פסקה והמטפלת שלי,לא מורידה לי את הכמויות,היא שינתה לי לאבקה אחרת בשביל פריון ואז חזרה הנשירה,אני עד היום במשך שמונה חודשים מטופלת עם הכמות ההתחלתית והיא לא מפחיתה לי בכמויות,האם זה נכון?היא אומרת שעד שנה יכול להיות טיפול(מטפלת באופן פרטי,לא דרך הקופה)מחכה לתשובה,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הפרעת דה-פרסונליזציה/דה ראליזציהטל10/02/2018
האם ניתן לטפל בדה-פרסונליזציה/דה ראליזציה בעזרת צמחי מרפא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה לגבי צמחי מרפאדנה31/01/2018
שלום,
אני כשבעה חודשים מטופלת אצל הנטרופתית עקב נשירה חזקה
אחרי ארבעה חודשים זה ישתפר,היא שינתה לי לפני חודש לי לפורמולה לפריון והפסיקה לי טוטלית את האבקה נגד נשירה,והנשירה חזרה,האם זה תקין דבר כזה להפסיק באופן דרסטי,לפני שלושה שבועות היא החזירה לי והנשירה עדיין קיימת,אין שיפור
אני מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה לגבי נשירה,מחכה לתשובה,תודהרומי25/01/2018
שלום
אני לוקחת במשך תקופה ארוכה פורמולה לנשירה,עכשיו יהיה לי חסר למשך יומיים,האם הנשירה יכולה לחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נשירה רצינית אחרי הפלותאדוה18/12/2017
עברתי במשך השנה האחרונה ארבע הפלות,וכתוצאה מזה התחילה לי נשירה רצינית,טופלתי בשתי אבקות ושתיה(טינקטורה)
אחרי חודשיים הנשירה התסתדרה והמשכתי עד היום שזה חצי שנה עם הטיפול הזה,אני רוצה להכנס להריון,הטיפול היה בעצם איזון הורמונלי,ונראה שהתאזן,האם כדאי לי להמשיך לתוספת דבר נוסף לפריון?הרי האבקות איזנו לי ואני הייתי אמורה להיות בשלב של ירידה עם הכמות או להתחיל משהו חדש בנוסף?
אני כרגע נחשבת למאוזנת וחוששת להפסיק שהכל ישתבש,זה יכול להשתבש אחרי שהתאזן?מה נכון לעשות,מחכה לעדכון,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ציסטה 10 מ"מ בכבדאדם28/11/2017
נמצא אצלי ציסטה בכבד האם ישנו צמח שיעזור לי להעלים אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - צמחי מרפא-שאלה חשובה-מחכה לעדכון ,תודהגלית30/07/2017
שלום
אני מטופלת בצמחי מרפא אחרי 4 הפלות ברצף
האסטרוגון שלי נמוך ,תוך כמה זמן זה מסתדר בערך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול בנשירת שיער רציניתנעמה27/07/2017
עברתי 4 הפלות ברצף
קניתי תמצית שיח אברהם ולקחת במשך שבועיים וחצי 30 טיפות בהתאם להוראה שמצויינת על המוצר ואז הפסקתי,האם כתוצאה מזה נוצרה הנשירה הרצינית?
החלטתי להפסיק ולהיות במעקב אצל נטורופתית ואני כחודש מטופלת עם צמחי מרפא שאמורים לאזן אותי אבל הנשירה ממשיכה וזה כאילו שאני לא לוקחת
השאלה שלי היא האם כתוצאה מהשיח אברהם שלקחתי על דעת עצמי יש לי את הנשירה זו או כתוצאה מההפלות?חשוב לי לדעת עם מהשיח אברהם?אני ממש מיואשת אחרי חודש של צמחי מרפא שאני לוקחת מהנטורופתית אין מינימום שיפור
בבקשה תענו לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?