שימוש בדיקור צמחי מרפא לדלקת עינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בדיקור צמחי מרפא לדלקת עינים
    ירון
    19/07/2011

שלום רב
    מזה כשנה סובל מבלפריטיס ויובש נלווה בעינים
    עשיתי לפחות 30 טיפולי דיקור על ידי מטפלים פרטיים וקופת חולים למעט הקלה של כחצי שעה עד שעה לא היה שינוי במצב.
    אני מטופל גם בפורמולה של צמחי מרפא ונוטל אותה כ 3 פעמים ביום
    עד כה רוב ההקלה היתה בקושי לשעתיים,האם לצמחים הסינים יש יכולת השפעה על העינים להפחתת תחושת יובש וגירוי עז לזמן ממושך,או שרק להקלות ארעיות ולא כל יום?
    קיבלתי המלצה מנטרופטית שימוש בצייה מרווה מרושתת ואצת כלורולה מינון של כ 3 ליום האם האצה בכמוסה מסייעת לתחושות אי הנוחות והיובש בעינים כולל הגרד?
    האם לעשב חיטה\שעורה יש השפעה בהפחתת תחושת יובש בעינים?
    והאם מומלץ להמשיך בטיפולי דיקור למרות חוסר השיפור עד כה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש בדיקור צמחי מרפא לדלקת עינים - תגובה

מיכל שלזינגר
    19/07/2011

שלום רחמים

אם עשית 30 טיפולי דיקור ללא הועיל אז אין טעם להמשיך בכך...
    לפחות לא בטיפולי הדיקור הללו. חשוב להבין שישנן שיטות דיקור שונות (יפני, מסורתי, גזעים וענפים, איזון מרידיאני וכן הלאה), וכמובן שאדם מן היישוב אינו מכיר אותן ואינו יודע מהי המשמעות של שמות השיטות.
    לגבי הפורמולה גם כן הייתי מצפה שתראה כבר שינוי.
    לגבי מרווה מרושתת - מדובר באומגה 3 - אומגה 3 מסייע במצבי דלקת.
    אבל דווקא המקור הצמחי (בניגוד לאומגה 3 ממקור של דגים) פחות נחקר ולכן אני לא נוהגת להמליץ עליו כך שאין לי כל נסיון קליני בשימוש בו.
    בבעיות של דלקת אני ממליצה על מינונים מאוד גבוהים של אומגה 3 ממקור של דגים.
    לגבי עשב שעורה - יכול לסייע בבעיות של עיניים בצרוף טיפולים וחומרים נוספים.

במקרים כשלך אני מטפלת באמצעות דיקור בשילוב עם תכשירים הומוטוקסיקולוגיים ושמה גם דגש תזונתי תוך בדיקה באמצעות קינסיולוגיה לגבי רגישות אישית שלך לחומרים שונים ורכיבי תזונה שונים.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו