מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמחים ליובש בעיניםירון01/09/2011
האם
יש צמחים סינים המיועדים לטיפול ביובש בעינים עקב בלפריטיס?
אני מטופל בדיקור צמחים ואינילציה ולמעט הקלה מאד מאד ארעית אין ממש שיפור דרסטי,כפי שחשבתי אני מטופל 4 חודש אגב הדיקור לא ממש עוזר רק הקלה אחכ בקושי לשעה
האם מומלץ להמשיך בטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים ליובש בעינים - תגובה
מיכל שלזינגר04/09/2011שלום רמי
שני צמחים שעובדים על איזור העיניים:
BO HE - מנטה
JU HUA חרצית
אבל, ברפואה הסינית בד"כ לא עובדים עם צמחים בודדים אלא נותנים את הצמחים בצורת פורמולה שמכילה בד"כ בין 4- 10 צמחים.
מתאימים את הפורמולה לסינדרום הסיני ממנו סובל המטופל:
למשל חוסר דם, סטגנצית צ'י וכיו"ב.
4 חודשים הם זמן ממושך מאוד לטיפול, כבר היית אמור לראות שיפור.
אני לא יודעת מהו הסינדרום הסיני שלך, והאם יש מחלות רקע נוספות
כדי להיוועץ במטפל.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקלה בבלפריטיס אבל...
ירון07/09/2011למיכל יש פה ושם שיפור אחרי 5 חודשים אם כי לא קבוע ולא כל יום
יש תחושה של הקלה עקב יובש אבל בדרך כלל זה מחזיק בממוצע בין חצי שעה עד שעתיים וחצי ובמקרים חריגים 3 שעות
מדובר בדלקת עינים לא נעימה מסוג בלפריטיס המהווה מטרד סבל ואי נוחות למטופל כולל יובש כרוני
המומחה לרפואה סינית טען שזה יקח זמן,מאד נחמד רק שאני לא מתכוון לממן מטפל סיני או אחר לכל החיים
האם מנסיונך שתיית תה מנטה מס' כוסות ביום יכול לסייע בהפחתת יובש בעינים,או שגם תה חרצית,האם ניתן להשיג זאת בחנויות טבע והאם יש לכך תופעות לואי מסוכנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקלה בבלפריטיס אבל... - תגובה
מיכל שלזינגר07/09/2011שלום יותם
עניתי לך שבד"כ משלבים צמחים סיניים בפורמולה. ישנם מקרים ששותים בהם תה, אבל בד"כ נותנים גם פורמולה סינית.
תה מנטה נחשב למקרר ויכול להתאים לך רק אם הקונסטיטוציה שלך היא לא של קור.
תה חרצית (כריזנטמה) מטהר רוח חמה ממרידיאן הכבד ומן העיננים ומזין יין כבד וכליות.
3- 4 כוסות ליום לא יגרמו נזק. אבל בכל זאת מומלץ לשלב עם פורמולה מתאימה.
ניתן להשיג בחנויות שמוכרות צמחים סיניים ביניהן: זן צמחים, ראן צמחים, ברא צמחים.
לטיפול בבלפרטיס אני בד"כ משלבת דיקור לצד הומוטוקסיקולוגיה (תכשירים במינונים הומיאופתיים) .
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)