דיקור סיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני
    ת
    10/09/2011

הי.אני כבר 3 שבועות בטיפול של דיקור סיני בארה"ב ע"י מומחה סיני.הסיבות שהגעתי בגינן לטיפול הן: דלקות יוזרות בשתן, אבל בכליה הימנית שלי, הרזיה.
    אני מרגישה שיפור במצבי בכל הקשור לבעיות האחרות אבל...על אף שאני לא רעבה וכו' אני לא יורדת במשקל.אני מניחה שכבר הייתי צריכה לראות תוצאות עד כה.אני נשקלת פעם בשבוע ו...כלום.אני מרגישה שירשתי בהיקפים אבל כאמור לא במשקל עצמו.האם כשעושים דיקור מטפלים בכל הבעיות או כל פעם בבעיה אחת עד שהיא עוברת ואז עוברים לשניה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני

הוספת תגובה

• המשך לדיקור...

ת
    10/09/2011

שכחתי להגיד שאני לא עושה דיאטה במקביל והסיני לא אמר לי שאני צריכה לשמור.אני מקפידה רק על תזונה נכונה ובריאה ולא אוכלת שום דבר עם סוכר ושמרים.
    שאלה נוספת: האם דיקור יכול לעזור גם לריפלוקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לדיקור... - תגובה

מיכל שלזינגר
    10/09/2011

שלום לך אפרת
    טיפול טוב ברפואה סינית הינו טיפול הוליסטי. הטיפול הוא בכלל הבעיות.
    לגבי ירידה במשקל:
    א. בדקי האם בלוטת התריס מאוזנת.
    ב. מנסיוני כשמטופל רוצה לרזות יש לשנות גם תזונה. בקשי מן המטפל שלך שיתאים לך תזונה מתאימה על פי הסינדרום הסיני שלך.
    שינוי תזונה לכזו שמתאימה לסינדרום הסיני שלך תבטיח הצלחה גם בירידה במשקל.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו