מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סינית10/09/2011
הי.אני כבר 3 שבועות בטיפול של דיקור סיני בארה"ב ע"י מומחה סיני.הסיבות שהגעתי בגינן לטיפול הן: דלקות יוזרות בשתן, אבל בכליה הימנית שלי, הרזיה.
אני מרגישה שיפור במצבי בכל הקשור לבעיות האחרות אבל...על אף שאני לא רעבה וכו' אני לא יורדת במשקל.אני מניחה שכבר הייתי צריכה לראות תוצאות עד כה.אני נשקלת פעם בשבוע ו...כלום.אני מרגישה שירשתי בהיקפים אבל כאמור לא במשקל עצמו.האם כשעושים דיקור מטפלים בכל הבעיות או כל פעם בבעיה אחת עד שהיא עוברת ואז עוברים לשניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לדיקור...
ת10/09/2011שכחתי להגיד שאני לא עושה דיאטה במקביל והסיני לא אמר לי שאני צריכה לשמור.אני מקפידה רק על תזונה נכונה ובריאה ולא אוכלת שום דבר עם סוכר ושמרים.
שאלה נוספת: האם דיקור יכול לעזור גם לריפלוקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדיקור... - תגובה
מיכל שלזינגר10/09/2011שלום לך אפרת
טיפול טוב ברפואה סינית הינו טיפול הוליסטי. הטיפול הוא בכלל הבעיות.
לגבי ירידה במשקל:
א. בדקי האם בלוטת התריס מאוזנת.
ב. מנסיוני כשמטופל רוצה לרזות יש לשנות גם תזונה. בקשי מן המטפל שלך שיתאים לך תזונה מתאימה על פי הסינדרום הסיני שלך.
שינוי תזונה לכזו שמתאימה לסינדרום הסיני שלך תבטיח הצלחה גם בירידה במשקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)