דאנג גואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאנג גואי
    רינה
    21/10/2011

מה יש בחליטה הזאת? העלים רעילים?

אם אני אשתה דאנג גואי בחלטיה אז זה יכול להיות מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאנג גואי

הוספת תגובה

• קצת על האנג'ליקה הסינית

שחר קרן
    21/10/2011

היי רינה, לשאלתך האם זה יכול להזיק, כל דבר טוב יכול להזיק אם הוא ניתן לאדם שלא צריך את זה. קצת על האנג'ליקה הסינית ונתחיל באיסורים הידועים קודם: לאנשים עם מערכת עיכול חלשה, שלשולים, נפיחות בבטן שנובעים מלחות ומערכת עיכול חלשה הצמח לא מומלץ, הוא עובד נגד הקיבה, אמנם בצורה חלשה אך לבעלי מערכת עיכול חלשה זה יכול לפגוע. כמו כן ברפואה הסינית לא ניתן לחסרי יין עם חום שנובע מהחסר.
    מעבר לזה הצמח הוא מצויין לפוריות האישה, הוא מחזק ומעשיר את הדם ומטפל בסמפטומים של חסר דם, מניע אותו ומונע תקיעות, כלומר מסדר מחזור לא סדיר ומרגיע תופעות קדם ווסתיות שנובעות מחוסר דם ותקיעות. הוא מפזר קור בבטן תחתונה ומלחלח את המעיים במצב של יובש מחסר דם (לכן יכול גם לגרום לשלשולים)
    מעבר לזה הוא עוזר לרפא את הבשר, כלומר ריפוי פצעים, אפטות. אני משתמש בו להכנת משחות לעור דמו משחה לאפטה, משחה לטחורים ומשחה לכוויות.
    הוא מרגיע את שרירי הרחם, מגן על הכבד, עוזר לספוג ויטמין E, יש בו ויטמין b12 וחומצה פולית, הוא עוזר להורדת כולסטרול, עוזר למנוע דום לב, הוא אנטיבקטריאלי ואנטי דלקתי, סוג של מולטי צמח.
    לסיכום אם צריך אותו אז הוא צמח מצויין, אני ממליץ לך בכל זאת לפנות למטפל להכנת פורמולת צמחים שישלבו מספר צמחים שיכולים לטפל בסיבה שבגללה את רוצה לשתות את הצמח, זה יהיה יותר יעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו