אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה
    הילית
    24/11/2011

שלום רציתי לשאול אם הנכם מכירים פורמולה של צמחי מרפא שנקראת after birth של זן צמחים. הייתי שמחה לדעת יותר על הפורמולה ואיך צמחי מרפא יכולים לעזור אחרי הלידה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה

הוספת תגובה

• אחרי לידה - תגובה

ערן מי-רב
    26/11/2011

הילית שלום
    אני לא מכיר את הפורמולה הספציפית של זן צמחים כיוון שהיא ללא שמה הסיני אך היא מבוססת על חיזוק אנרגיה ודם לאחר לידה.
    אישית הייתי ממליץ לגשת למטפל\ת לאיבחון אישי והתאמת פורמולה אישית לחיזוק כיוון שבכל אחד מאיתנו חוסרי איזון שונים וכך הצמחים ומינונם יהיו מותאמים אלייך.

בברכת אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי ובכל זאת..

הילית
    28/11/2011

כמו שאמרתי אני לא יוצאת עדין מהבית, השאלה אם אפשר להתייעץ דרך הטלפון?
    כמו כן גם אשמח לדעת אם את כן מכירה את הפורמולה הזאת ואם את ממליצה?
    תודה על הסבלנות (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך, הבעיה היא...

הילית
    27/11/2011

הבעיה היא שאני עוד לא יוצאת מהבית ולכן חיפשתי "פורמולת מדף" אותה אני יכולה לקנות דרך הטלפון או לשלוח את בעלי.
    תודה מראש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי לידה - תגובה - תגובה

מיכל שלזינגר
    27/11/2011

שלום לך

כמו עמיתי ערן, גם אני ממליצה בכל זאת לפנות למטפל על מנת שיערוך אבחנה מדוייקת ותקבלי מוצר מדוייק ומתאים למצבך.
    אני בד"כ ממעיטה בשימוש בפורמולות מדף במרפאה שלי ומעדיפה "לתפור" פורמולה מתאימה וטיפול מתאים לכל אחד ממטופלי.
    ישנם מצבים שמטופל רגיש לצמח מסויים שנמצא בפורמולה ולכן עדיף להתאים פורמולה גם באמצעות בדיקה קינסיולוגית (ביו-פידבק של שריר) שמראה אילו סוגי צמחים מתאימים לו.
    צמח שאינו מתאים למטופל גורר תופעות לוואי בלתי נעימות, לא כדאי...

מזל - טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו