מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי לידההילית24/11/2011
שלום רציתי לשאול אם הנכם מכירים פורמולה של צמחי מרפא שנקראת after birth של זן צמחים. הייתי שמחה לדעת יותר על הפורמולה ואיך צמחי מרפא יכולים לעזור אחרי הלידה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
ערן מי-רב26/11/2011הילית שלום
אני לא מכיר את הפורמולה הספציפית של זן צמחים כיוון שהיא ללא שמה הסיני אך היא מבוססת על חיזוק אנרגיה ודם לאחר לידה.
אישית הייתי ממליץ לגשת למטפל\ת לאיבחון אישי והתאמת פורמולה אישית לחיזוק כיוון שבכל אחד מאיתנו חוסרי איזון שונים וכך הצמחים ומינונם יהיו מותאמים אלייך.
בברכת אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי ובכל זאת..
הילית28/11/2011כמו שאמרתי אני לא יוצאת עדין מהבית, השאלה אם אפשר להתייעץ דרך הטלפון?
כמו כן גם אשמח לדעת אם את כן מכירה את הפורמולה הזאת ואם את ממליצה?
תודה על הסבלנות (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך, הבעיה היא...
הילית27/11/2011הבעיה היא שאני עוד לא יוצאת מהבית ולכן חיפשתי "פורמולת מדף" אותה אני יכולה לקנות דרך הטלפון או לשלוח את בעלי.
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי לידה - תגובה - תגובה
מיכל שלזינגר27/11/2011שלום לך
כמו עמיתי ערן, גם אני ממליצה בכל זאת לפנות למטפל על מנת שיערוך אבחנה מדוייקת ותקבלי מוצר מדוייק ומתאים למצבך.
אני בד"כ ממעיטה בשימוש בפורמולות מדף במרפאה שלי ומעדיפה "לתפור" פורמולה מתאימה וטיפול מתאים לכל אחד ממטופלי.
ישנם מצבים שמטופל רגיש לצמח מסויים שנמצא בפורמולה ולכן עדיף להתאים פורמולה גם באמצעות בדיקה קינסיולוגית (ביו-פידבק של שריר) שמראה אילו סוגי צמחים מתאימים לו.
צמח שאינו מתאים למטופל גורר תופעות לוואי בלתי נעימות, לא כדאי...
מזל - טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)