מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זן צמחיםעדי03/01/2012
שלום , אני שמעתי מחברה שנקראת זן צמחים לנשים women's precious קוראים לזה .
והאם זה נכון מה שכתוב על הפורמולה?
האם הפורמולה women's precious באמת מטפלת באקנה ומוסיפה לחות לעור?...
מה מכילה הפורמולה הזאת...? אילו ויטמינים? אילו מינירלים?
תודה מראש,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חנה
דניאל03/01/2012האמת לא שמעתי על הפורמולה הזו, פשוט ראיתי שרשמת שהיא של זן צמחים. אני פשוט משתמשת הרבה זמן במוצרים של זן צמחים ואני פונה אליהם במוקד שירות לקוחות אם יש לי שאלות בנוגע למוצרים. את יכולה להתקשר אליהם ולשאול ניראה לי זה הכי טוב 03-6414434
בכל מקרה, מקווה שזה יעזור לך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזן צמחים - תגובה
ערן מי-רב06/01/2012היי חנה
הפורמולה הזו במקורה מיועדת לחזוק הרחם לככל בעיות: חיזוק, היסטוריית הפלות ועוד
הפורמולה עושה זאת דרך חיזוק והנעה של הדם והאנרגיה בגוף ומתוך כך אולי אכן משפיעה על עור הפנים אם כי הייתי ממליץ לך לגשת למטפל\ת שיאבחנו אותך במדוייק על פי הר]ואה הסינית ויבנו לך פורמולה המותאמת אישית לך ולחוסר האיזון בו את מעוניינת לטפל.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזן צמחים - תגובה
ערן מי-רב09/01/2012היי עדי
הפורמולה הזו במקורה מיועדת לחזוק הרחם לככל בעיות: חיזוק, היסטוריית הפלות ועוד
הפורמולה עושה זאת דרך חיזוק והנעה של הדם והאנרגיה בגוף ומתוך כך אולי אכן משפיעה על עור הפנים אם כי הייתי ממליץ לך לגשת למטפל\ת שיאבחנו אותך במדוייק על פי הר]ואה הסינית ויבנו לך פורמולה המותאמת אישית לך ולחוסר האיזון בו את מעוניינת לטפל.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)