זן צמחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זן צמחים
    עדי
    03/01/2012

שלום , אני שמעתי מחברה שנקראת זן צמחים לנשים women's precious קוראים לזה .

והאם זה נכון מה שכתוב על הפורמולה?

האם הפורמולה women's precious באמת מטפלת באקנה ומוסיפה לחות לעור?...

מה מכילה הפורמולה הזאת...? אילו ויטמינים? אילו מינירלים?

תודה מראש,

חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זן צמחים

הוספת תגובה

• היי חנה

דניאל
    03/01/2012

האמת לא שמעתי על הפורמולה הזו, פשוט ראיתי שרשמת שהיא של זן צמחים. אני פשוט משתמשת הרבה זמן במוצרים של זן צמחים ואני פונה אליהם במוקד שירות לקוחות אם יש לי שאלות בנוגע למוצרים. את יכולה להתקשר אליהם ולשאול ניראה לי זה הכי טוב 03-6414434
    בכל מקרה, מקווה שזה יעזור לך:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זן צמחים - תגובה

ערן מי-רב
    06/01/2012

היי חנה
    הפורמולה הזו במקורה מיועדת לחזוק הרחם לככל בעיות: חיזוק, היסטוריית הפלות ועוד
    הפורמולה עושה זאת דרך חיזוק והנעה של הדם והאנרגיה בגוף ומתוך כך אולי אכן משפיעה על עור הפנים אם כי הייתי ממליץ לך לגשת למטפל\ת שיאבחנו אותך במדוייק על פי הר]ואה הסינית ויבנו לך פורמולה המותאמת אישית לך ולחוסר האיזון בו את מעוניינת לטפל.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זן צמחים - תגובה

ערן מי-רב
    09/01/2012

היי עדי
    הפורמולה הזו במקורה מיועדת לחזוק הרחם לככל בעיות: חיזוק, היסטוריית הפלות ועוד
    הפורמולה עושה זאת דרך חיזוק והנעה של הדם והאנרגיה בגוף ומתוך כך אולי אכן משפיעה על עור הפנים אם כי הייתי ממליץ לך לגשת למטפל\ת שיאבחנו אותך במדוייק על פי הר]ואה הסינית ויבנו לך פורמולה המותאמת אישית לך ולחוסר האיזון בו את מעוניינת לטפל.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו