גאוט כאבי גב כליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גאוט כאבי גב כליות
    אורית
    19/06/2012

שלום דר'
    בעלי בן 37 עם שתי בליטות דיסק כבר 18 שנה נמצא בעודף משקל 132 קילו 178 גובה, לרוב יושב כמעט ולא עושה פעילות
    לפני כ 3 חודשים אובחן אצלו גאוט היו לו שני התקפים ברגליים מאוד חזקים
    הנפיחויות והכאבים ברגליים שכחו אך לפני כחודש בעלי החל לחוש כאבים במותן שמאל לכיוון אמצע הגב, ביצע בדיקת אולטראסאונד שבבדיקה נמצאו 2 אבנים בכליות בגודל 6 מ"מ לדברי האורולוג כאשר האבנים נמצאות בכליות הן לא מכאיבות הכאב מגיע עם יציאתן אך בכל זאת יש לבעלי כאבים חזקים האם זה קשור לגאוט
    האורולוג ורופאת המשפחה אומרים כי הכאבים נובעים מהגב, מה אפשר לעשות מה דעתך בעניין אין שום סימפטומים נוספים רק הכאב הוא ממש סובל לא עובד, ויש לציין גם יושב רוב היום (כפי שציינתי בעבר עודף משקל 132 גובה 178) בבקשה עזור לי ותן לי הכוונה, תודה מראש
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גאוט כאבי גב כליות

הוספת תגובה

• גאוט כאבי גב כליות - תגובה

ערן מי-רב
    19/06/2012

אורית שלום
    מחלת הגאוט (דלקת מפרקים) נובעת מעליית חומצת שתן בגוף אשר נתקעת במפרקים ולעיתים אף מצטברת בכליות והופכת לאבנים בכליות.
    הכאבים בגב נראים כמגיעים מהכליות ויתכן אף גורמים ללחץ על שרירי גב תחתון ומשם לרגליים זאת בנוסף למפרקים בפלג גוף תחתון אשר יכולים אף הם לתת את אותותיהם ככאבים ברגליים.
    הרפואה הסינית (דיקור, טווינה, צמחי מרפא ותזונה נכונה) יכולים להקל על הכאבים ולשפר את מצבו של בעלך.
    אפשר גם על ידי הרפואה הסינית להקטין את האבנים בכליות ומכאן הפחתת כאבים.
    קצב התקדמות ההחלמה והשיפור תלוי מאוד בתזונה ובאורח חיים בריא יותר.
    אני ממליץ לך לגשת למטפל\ת ברפואה סינית שיאבחן בצורה מדוייקת יותר ויתן את הטיפול הסיני המתאים לבעלך.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו