החמרה קשה לאחר דיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרה קשה לאחר דיקור
    אורחת
    31/07/2012

האם דיקור סיני יכול לגרום לנזק בלתי הפיך?

המטפל החדיר לי את המחטים עמוק לתוך השרירים וזה גרם לי לכאבי תופת! המחטים כאבו לי מאוד!

מדוע היתה לי החמרה קשה לאחר הדיקור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החמרה קשה לאחר דיקור

הוספת תגובה

• החמרה קשה לאחר דיקור - תגובה

ערן מי-רב
    01/08/2012

שלום לאורחת
    למיטב ידיעתי דיקור אינו יכול לגרום לנזק בלתי הפיך.
    לפי מה שאת מתארת המטפל כנראה אימץ את שיטת הטיפול הנהוגה בסין, שם אם אין כאב הטיפול לא מצליח (דעה של המטפל והמטופל כאחד).
    לי נראה כי אכן חשת כאב אך יחד עם מתח מהדיקור הגוף התכווץ מתוך התת מודע וזה גרם לכאב רב יותר.
    דעתי היא שבכל טיפול (לאמשנה השיטה) המטפל צריך להיות קשוב לגוף המטופל, עד כמה הגוף יכול לספוג (מחט, מגע, שיחה...)

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לערן...

אורחת
    04/08/2012

מה זאת אומרת "אם אין כאב הטיפול לא מצליח"?

מדוע צריך שיהיה כאב על מנת שהטיפול יצליח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לערן... - תגובה

ערן מי-רב
    04/08/2012

מההסתכלות הסינית כאב מבחינתם אומר כי משהו מתחיל לזוז ולהשתנות בגוף.
    לדעתי מטפל אמור להיות קשוב למטופל ולראות עד כמה גוף המטופל יכול לספוג (מחטים, מגע וכו').
    פעמים רבות אנרגיה ודם בגופינו נתקעים (מתוך עודף או חוסר - הסתכלות סינית) וכאשר המטפל מלמד את הגוף לחזור לאיזון התנועה נתקלת כבר באנרגיה\דם תקועים ונלחץ עליהם מגביר את הכאב (דוגמת סתימה במערכת מים, האינסטלטור מפעיל לחץ מצד אחד של הצינור עד לשחרור
    ) אותו תהליך מתחולל בגופינו (מערכת צינורות דם (=נוזל, "מים").

מקווה שעניתי על לבטייך

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו