מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער והזעת יתר.סיגלית15/10/2012
בת 63, בריאה בד"כ, סובלת בשנה האחרונה מדלדול השיער כתוצאה מנשירה מוגברת, כמו כן מהזעת יתר באזור הראש, מצח וצואר.
פניתי לרופאת המשפחה וכן לרופאת עור, ביצעתי בדיקות דם כולל בדיקה הורמונלית.
הבדיקות שיצאו תקינות, אינן מראות סיבה לנשירת השיער. רופאת העור המליצה לי לקחת אבץ ואני אכן לוקחת, לא נראה לי שיש לזה השפעה.
האם יש מענה לבעיות שלי ברפואה הסינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער והזעת יתר. - תגובה
מיכל שלזינגר15/10/2012שלום סיגלית
סדרת טיפולים שמשלת דיקור וצמחים יכולה להניב תוצאות טובות. כמובן לאחר אבחון מדויק של מטפל מיומן ובעל ניסיון.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהזעת יתר
יפעת16/10/2012לגבי נשירת השיער אני לא יודעת לתת לך תשובה אבל לגבי ההזעה יש מגוון טיפולים שיכולי ם לעזור לך, לאו דווקא רפואה סינית. אני נבדקתי במרפאות מצוינת שהשם שלהם, אם אני לא טועה, זה מרפאות או אר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוץ כפר מסריק
יובל גדיש03/11/2012אני מטפל בשיאצ'ו ובזמן הטיפול אני סובל מהזעת יתר רצינית
בכל טיפול ההזעה מאוד מפריעה לי
ממה זה נובע?
וכיצד ניתן להמנע מכך?
תודה
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוץ כפר מסריק - תגובה
ערן מי-רב05/11/2012יובל שלום
קשה לענות על שאלות אלו על רגל אחת ללא איבחון מדוייק.
ישנם מספר סיבות לכך ובכדי להיות מדוייק אני ממליץ לך לגשת לאיבחון ברפואה סינית אשר ימצא את הסיבה המודייקת לחוסר איזון זה וינתן לך הטיפול המתאים לך.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)