שאלה חיזוק מערכת החיסון בתקופה הזאת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חיזוק מערכת החיסון בתקופה הזאת
    שני
    13/11/2012

שלום,
    רציתי לשאול האם יש דרכים ברפואה הסינית לחיזוק מערכת החיסון?
    הסיבה שאני שואלת היא משום שכל שנה, בתקופת מעבר, ובחורף אני סובלת הרבה... מעייפות, חולשה, מיני שפעות קטנות וצינון כל הזמן. השנה חשבתי לשלב רפואה משלימה ואני לא מכירה את התחום הזה בכלל, חוץ מתזונה טבעית ששמעתי עליה. אבל חשבתי אולי ברפואה הסינית יש דרכים לעזור למערכת החיסון. מה צריך לעשות?
    אלו המלצות יש לכם?
    והאם לתזונה הטבעית יש השפעה בתחום של רפואה סינית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה חיזוק מערכת החיסון בתקופה הזאת - תגובה

מיכל שלזינגר
    13/11/2012

שלום לך רונית

ברפואה הסינית ישנה התיחסות למערכת החיסונית. הצ'י המגן נקרא WEI QI ובהחלט ניתן לחזק אותו.
    כפי שציינת - נושא התזונה מאוד חשוב, ולסינים יש המלצות ספציפיות על פי הסינדרומים המדויקים והטיפוסים.
    אבל לא רק תזונה- דיקור וצמחים הינם כלים מצויינים שבהחלט יסייעו לך "לעבור את החורף בשלום"
    אין שום סיבה לסבול מסוג של צינון ממושך.
    בד"כ מצב של יותר מהתקררות אחת - שתיים בשנה נחשב באמת למצב של חולשה ולכן כדאי מאוד שתפני לטיפול.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ויש שאלה

שני
    14/11/2012

יש עוד סיבה שאני שואלת זה בגלל שבבית מרקחת, הרוקח המליץ לי שם על צמח סיני בשם האסטרגלוס של סולגאר ובגלל זה קשרתי את זה לרפואה הסינית, וחשבתי שאולי יש קשר והמקום לשאול כאן, והוא אמר לי שזה עוזר לחיזוק מערכת החיסון ומונע את כל מה שתיארתי. מכירים את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ויש שאלה - תגובה

מיכל שלזינגר
    14/11/2012

שלום לך רונית

האסטרגלוס הוא בהחלט צמח שיכול לסייע בחיזוק מערכת חיסונית. אבל לא תמיד זה מספיק.

ממליצה לך בכ"ז לפנות למטפל כדי לקבל אבחון וטיפול מקיף שישפר את בריאותך ואת איכות חייך בצורה משמעותית.

חורף בריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו