מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה חסר?ח02/01/2013
שלום רב
ממש מבקשת עזרה בבעיה מאד מטרידה.
אני בת 38, רווקה וללא ילדים.
אף פעם לא היו לי בעיות עם המחזור החודשי, הוא תמיד היה נפלא, תמיד הייתי בו עם אנרגיות טובות והייתי פעילה בו יותר משאר ימי החודש.
הדבר שהכי מטריד אותי כעת מתרחש בשנה האחרונה. אני כל הזמן עייפה והאנרגיות נגמרות לי מהר מאד בכל ימי החודש. עשיתי בדיקות כלליות ובדיקות ויטמינים והכל יצא בסדר. היום היחיד שבו אני מתפקדת כמו אדם נורמלי הוא היום שלפני המחזור.
השאלות שלי הן: מדוע ביום לפני המחזור אני פעילה ולאחריו אני מאבדת אנרגיות כל החודש? מה חסר לי בגוף שמגיע ביום שלפני המחזור? האם ניתן לאזן את רמת הפעילות שלי ולזכות בעוד ימים טובים ופעילים כמו זה?
אשמח לכל כיוון. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה חסר? - תגובה
ערן מי-רב02/01/2013שלום לך
קשה לשים את האצבע על חוסר האיזון שבגופך מהמידע הנתון, השערה שלי היא שהכבד אשר אחראי עיקרי לווסת הינו בפעילות הימי הווסת ולפניה ולכן באותה עת הוא שנותן את הדרייב והכוח לפעילות שלאחרי הווסת הגוף מרוקן מדם ואנרגיה ולכן העייפות חוזרת.
המלצתי שתיגשי למטפל\ת שיאבחנו מבחינה סינית היכן חוסר האיזון שבגופך, הגוף מאותת לפעמים הרבה לפני שיש אפשרות למדוד זאת עם הכלים שברפואה המערבית אך לרפואה הסינית יש את הכלים לאיבחון וטיפול.
דגש נוסף - עדיף מטפל\ת במתמחים בגניקולוגיה למקרה שלך.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר איזון סביב מחזור
מיכל שלזינגר06/01/2013שלום לך
מהכרות וטיפול בנשים רבות במעגל הפריון שסובלות מתופעות שונות סביב המחזור, ברור לי כי כל סימפטום הינו שילוב של סיבות פיזיות ורגשיות וטיפול יעיל ועמוק שיניב תוצאות משמעותיות לאורך זמן מחייב התייחסות כוללת .
כאשר תפני למטפל כדאי מאוד לפנות למטפל ברפואה סינית ששם דגש על גוף- נפש.
מנסיוני, טיפול בבעיות פיזיות בצורה הוליסטית משפר את בריאות הגוף- נפש של המטופלת ומעצים את המטופלת בכל הבטי החיים.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)