מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בפניםשיבולת04/01/2013
שלום,
אני בת חמישים, כבר 5 שנים ללא מחזור, ללא תופעות גיל המעבר.
מזה כחצי שנה אני סובלת מפצעים שצצים לי על הלחיים והמצח.
אשמח לדעת ממה זה נובע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפנים - תגובה
ערן מי-רב04/01/2013שיבולת שלום
פצעים באזור הפנים מבטאים חום אשר כלוא בגוף ואולי אף בשילוב עם לחות.
לחות ברפואה הסינית הינה תוצר של חולשה באחת המערכות בגוף אשר אינה מבצעת את הטרנספומציה (שינוי) של החומרים בגופניו ולכן מצטבר מעין "לכלוך" אשר אנו ברפואה הסינית קוראים לו - לחות או ליחה.
יש חשיבות רבה גם למזון אותו אנו צורכים ויתכן שאף הוא יוצר את המצב אותו את מתארת.
בכדי להיות מדוייק יותר אמלעץ לך לגשת למטפל\ת שיאבחנו את מקור חוסר האיזון אשר גורם לפצעים אלו ויתנו לך טיפול מתאים - דיקור, תזונה, (צמחי מרפא - לפי הצורך)
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בפנים - תגובה - תגובה
מיכל שלזינגר06/01/2013שלום שיבולת יקרה
בהמשך לתשובתו של עמיתי , ערן- לגבי חוסר האיזון של חומרים ואנרגיה.
חייבת להוסיף שמנסיוני במפגש עם מטופלים וכמובן מן הידע שלי בטיפול ממוקד גוף -נפש, בכל בעיה פיזית תמיד קיים גרעין נפשי.
טיפול יעיל וממוקד הינו טיפול הוליסטי שמתייחס למטופל כאל שלם.
כדי לטפל בבעיה שלך בצורה טובה ועמוקה כדאי לפנות לטיפול אצל מטפל שיטפל בך באופן ״שלם״= גוף ונפש.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים במצח
דובי הורנשטיי06/01/2013שלום שיבולת
אזור המצח משויך ברפואה הסינית למערכת העיכול ובעיקר למעי הגס והקיבה. בעיות באברים אלו כמו חום או קור , עצירות ספיגה לא טובה של המזון ועוד... יכולים לבוא לידי ביטוי באזור המצח, סביב הפה ואפילו בלחיים.
שווה לעשות אבחון אצל מטפל מוסמך לבדוק את מצב האברים באלו.
טיפ קטן: לשטוף את הפנים בחליטת תה ירוק ולהעלות את צרכת הסיבים התזונתיים
בברכה
דובי הורנשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)