מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיעריניב13/01/2013
שלום רב אני בן 28
כמעט שנתיים אני מחזיק את הבטן בפנים עלמנת שלא יראו שיש לי כרס זה כבר נייהיה אוטומטי אצלי עד שהתחלתי להרגיש כאבים בבטן העליונה והתחיל לי נשירת שיער ..לאחרונה התחלתי לשחרר את הבטן והתחלתי ליראות שיפור מבחינת נשירת שיער ..?שאלתי למה כיווץ הבטן גרם לנשירת השעיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
מיכל שלזינגר13/01/2013שלום לך יניב
אני לא מכירה אותך וכמובן לא ערכתי לך אבחון. על פי העובדות שאתה מציג ניתן לראות קשר נסיבתי בין הדברים ...
אתה מתאר החזקת בטן מאוד חזקה (נלוותה לפעולה תחושת כאב...).
אחת הפעולות המשמעותיות בהשבת הבריאות שיוצאת מאיזון הינה נשימה נכונה.
כבר נתקלתי במטופלים שדיווחו על "תרגול נשימה" (ישנן דרכים מסויימות לעשות זאת בצורה נכונה שמביאה לשיפור באיכות חימצון הדם ובעקבות זאת לשיפור בריאות) שהביא להשחרת שיער שכבר זרקה בו שיבה.
בתרבות וברפואה הסינית מדובר על תזונה נכונה, תרגילי נשימה ושינה כמשמעותיים ביותר לבריאות טובה ומאוזנת.
יתכן מאוד שגרמת נזק לעצמך בכך שמנעת מעצמך שאיפה מלאה.
בכך נמנע גם חמצון מספיק של התאים.
חלק משמעותי ביותר בתרגול צ'י קונג וטאי צ'י הינו עבודה על הנשימה.
מתרגלי צ'י קונג אפילו מדווחים על מעין "כרס" קטנה שמצביעה על צ'י (אנרגית חיים) שהתחזקה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)