נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    יניב
    13/01/2013

שלום רב אני בן 28

כמעט שנתיים אני מחזיק את הבטן בפנים עלמנת שלא יראו שיש לי כרס זה כבר נייהיה אוטומטי אצלי עד שהתחלתי להרגיש כאבים בבטן העליונה והתחיל לי נשירת שיער ..לאחרונה התחלתי לשחרר את הבטן והתחלתי ליראות שיפור מבחינת נשירת שיער ..?שאלתי למה כיווץ הבטן גרם לנשירת השעיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

מיכל שלזינגר
    13/01/2013

שלום לך יניב

אני לא מכירה אותך וכמובן לא ערכתי לך אבחון. על פי העובדות שאתה מציג ניתן לראות קשר נסיבתי בין הדברים ...
    אתה מתאר החזקת בטן מאוד חזקה (נלוותה לפעולה תחושת כאב...).
    אחת הפעולות המשמעותיות בהשבת הבריאות שיוצאת מאיזון הינה נשימה נכונה.
    כבר נתקלתי במטופלים שדיווחו על "תרגול נשימה" (ישנן דרכים מסויימות לעשות זאת בצורה נכונה שמביאה לשיפור באיכות חימצון הדם ובעקבות זאת לשיפור בריאות) שהביא להשחרת שיער שכבר זרקה בו שיבה.

בתרבות וברפואה הסינית מדובר על תזונה נכונה, תרגילי נשימה ושינה כמשמעותיים ביותר לבריאות טובה ומאוזנת.
    יתכן מאוד שגרמת נזק לעצמך בכך שמנעת מעצמך שאיפה מלאה.
    בכך נמנע גם חמצון מספיק של התאים.

חלק משמעותי ביותר בתרגול צ'י קונג וטאי צ'י הינו עבודה על הנשימה.
    מתרגלי צ'י קונג אפילו מדווחים על מעין "כרס" קטנה שמצביעה על צ'י (אנרגית חיים) שהתחזקה.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו