שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער
    עמית
    17/02/2013

שלום רב,
    בשנתיים האחרונות הייתי במצב עקה(סטרס) כתוצאה מפציעת ספורט שגרמה לי כאב כרוני וגם מנעה ממני לעשות פעילות אירובית שהייתי כל כך רגיל אליה.
    אחד התוצאות של הסטרס היה איבוד שיער באיזור המפרצים ודלילות קלה(לא חריפה) בשאר הקרקפת.
    אם אני מסתכל על האיזור ה "צחיח" במפרצי אני יכול להבחין בפלומות קצרות מאוד ולבנות ואני מניח שזה המצב בכל הראש.
    האם בעזרת רפואה סינית( דיקור,צמחי מרפא וכו') ניתן לשקם את זקיקי השיער כך שיחזרו לתפקד כרגיל ויצמיחו שיער חזק ומספיק עבה?
    אם התשובה היא כן,מדוע הגוף אינו יכול לשקם לבד את אותם זקיקי שיער לאחר שהוא מתאזן(כיום אני פחות בסטרס כי רמת הכאב פחתה מאוד) ומדוע הוא צריך את הטיפול הזה?

תודה
    עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער

הוספת תגובה

• שיער - תגובה

ערן מי-רב
    17/02/2013

עמית שלום
    כפי שאתה מתאר נראה שהסטרס גרם למה שנקרא בשפה המקצועית - אלופסיה.
    אלופסיה נגרמת לרוב מסטרס שמונע זרימת דם נאותה ויוצר קרחות ו\או שיער קצרצר לבן.
    כפי שאתה מתאר אכן רמת הסטרס לדבריך ירדה אך הגוף עדיין צבר בתוכו רמות גבוהות של סטרס ועל ידי הרפואה הסינית אכן ניתן לאזן ולחזק את זרימת הדם והאנרגיה בגוף.
    כמובן שמטפל\ת שתפנה אליהם יעשו לך איבחון ויבדקו את שאר חוסרי האיזון אשר נוצרו בגופך ויבחרו בכלים הנכונים לאזן חזרה את גופך.
    הגוף אכן יכול לאזן ולחזק עצמו אך לעיתים איננו מודעים לשאר הגרומים אשר ממשיכים לחדור לגופינו וליצור חוסרי איזון, יחד עם זאת בטיפול על ידי גורם חיצוני (מטפל) ההרפיה יכולה להיות עמוקה יותר וכך הגוף גם מתחק ולומד לאזן עצמו על ידי מודעות ואורח חיים מאוזן יותר.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שיער

יניב
    18/02/2013

תודה ערן על תגובתך המהירה,
    עם זאת אני רוצה שוב להתמקד ולשאול האם ניתן לאושש את אותם זקיקים,ולגרום להם על ידי איזון הגוף לחזור ולהצמיח שיער נורמלי.
    או שעלי להתרגל לעובדה שמה שהלך לא יחזור...

ניר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שיער - תגובה

מיכל שלזינגר
    18/02/2013

שלום יניב

באמצעות טיפול מקומי בקרקפת (איזור המפרצים / הקרחה) + טיפול סיסטמי = דיקור בשאר חלקי הגוף - לצורך איזון, ניתן לשקם את מצב השיער.
    חשוב גם להתאים פורמולה של צמחים + תוספים- מינרלים ו/או ויטמינים.
    טיפול אינטנסיבי לאורך מספר שבועות יכול לתת תוצאות מצויינות.
    בחלק מן המקרים גם לאחר הגעה לאיזון יהיה צורך לשמור על רצף טיפולי (אמנם פחות אינטנסיבי) לצורך שמירת תוצאות.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו