מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעב תמידיעינת17/04/2013
אני בת 52, בריאה בד"כ, עושה הרבה ספורט, צמחונית ומקפידה לאכול אוכל בריא בארוחות קטנות כל כ- שעתיים.
לפני כשבוע התחילה לי תופעה מאד מציקה. תחושת רעב חריפה שקיימת כל הזמן - גם אם זה עתה סיימתי ארוחה.
כשעוברות כמה שעות, הרעב נהיה בלתי נסבל. לפעמים אני נהיית רעבה באמצע הלילה - דבר שמעולם לא קרה לי קודם.
להשלמת התמונה אציין מספר דברים שאיני יודעת אם הם קשורים לתופעה או לא - לאחרונה אני בהליכי "גמילה" מתרופת אפקסור, שנטלתי לא מעט שנים, נראה לי שעקב כך התחלתי לסבול מנדודי שינה (לילה או שניים בשבוע) ומגלי חום
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעב תמידי - תגובה
ערן מי-רב17/04/2013עינת שלום
גופינו מורכב מחומר (YIN) ואנרגיה (YANG).
לאורך השנים ולאור חיים לא מאזנים מבחינה סינית וטבעית אנו מאבדים מזה ומזה מכל מיני גורמים פיזיים ונפשיים.
לפי מה שאת מתארת ישנו חוסר של חומר בגופיך מה שמביא לחום פינימי ששורף את האוכל ולרעב תמידי, בנוסף גלי חום עקב חסר של YIN= קור ומה שנשאר בגוף הינו חום שמתבטא לרוב אחה"צ\ערב ומכאן גם נדודי השינה.
אמליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול ברפואה הסינית אשר יכולים להקל על הסימנים וךהביא את גופיך ליותר איזון זאת על ידי: דיקור, תזונה סינית, צמחי מרפא.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעב תמידי - תגובה
מיכל שלזינגר17/04/2013שלום עינת
הגמילה מאפקסור יכולה בהחלט לייצר תופעות דוגמת אלו שאת מתארת. הגמילה מאפקסור היא בין הגמילות המורכבות ביותר ויש לבצע אותה בהדרגה, באיטיות ובהנחיית רופא.
מטופלים שנגמלים מאפקסור מדווחים על תחושות מאוד קשות- בעיות שינה, רעב וחוסר איזון מאוד משמעותי בכל תחומי החיים.
כדאי ללוות את הגמילה (בהנחיית הרופא כמובן !) אצל מטפל ברפואה משלימה על מנת לסייע לגוף לשוב לאיזו בצורה טובה ויעילה ככל האפשר.
אני למשל מלווה מטופלים אלו לצד הדיקור, בפרחי באך, ופורמולה הומוטוקסיקולוגית עד להשגת איזון ויציבות מחודשים.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)