מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה מטפל אומר וכיצדאביב17/04/2013
היי
הייתי השבוע אצל מטפלת לפגישה ראשונה ויחסית
בתחילת הטיפול היא איבחנה אצלי חוסר בטחון
ובהתלהבות אמרה לי שהיא חייבת לשתף אותי שהיא
רואה שיש לי חוסר בטחון ושאצלי זה ממש בולט ביחס
למטופלים אחרים. זה כמובן נכון אבל משהו בדרך שהיא
אמרה את זה צרם לי במיוחד שמדובר בפגישה ראשונה.
אני תוהה מה אתם הייתם עושים והאם לדעתכם זאת
דרך הולמת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מטפל אומר וכיצד - תגובה
ערן מי-רב17/04/2013שלום נועם
אישית אני חושב שמטפל צריך להיות רגיש וגם אם נאמר דבר בנושא חוסר ביטחון או פחדים או כל דבר אחר אין צורך להשוות מול אחרים כיוון שאיננו בתחרות.
כולנו בשאיפה להתפתחות כל אחד בדרכו ובקצב שלו, אני מאמין שהמטפלת לא באה ממקום של לפגוע אלא להראות לנו כמטופלים את חוסר האיזון בנו ומה העבודה שעלינו לעשות.
בין אם תחליט להמשיך עימה או לעבור למטפל\ת אחרים נסה לקחת זאת לצמיחה.
החשוב ביותר שתרגיש מעבר למה שאמרה האם אתה מרגיש חיבור אל המטפלת הזו והאם אתה יכול לעשות שם עבודה להתפתחות.
מאחל לך כל טוב
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)