מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני בשיטה מסורתיתהרי25/05/2013
שלום ,לפני שבוע התחלתי לקבל טיפול בדיקור, שהיה אמור לפתור לי בעיות בפרוסטטה מוגדלת! עד עכשיו קיבלתי 2 טיפולים בדיקור! הטיפול האחרון היה לפני יומיים!
אתמול בערב התקלחתי וומייד אחרי שהתנגבתי הרגשתי פתאום זרם חזק של דם פורץ לי מהוריד ברגל שמאל 10 ס"מ מכף הרגל לייד איפוא שקיבלתי את הדיקור! כמובן שנבעלתי, ואשתי חבשה לי את הרגל. זרם הדם היה דקיק ממש כמו גודל של מחט דיקור.השאלה שלי מה קרה כאן ? האם המטפל טעה במקום הדיקור? ומה עלי לעשות בקשר לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני בשיטה מסורתית - תגובה
ערן מי-רב25/05/2013הרי שלום
עקרונית גם אם הייתה פגיעה בוריד על ידי דיקור (ישנם פעמים שהדיקור נעשה במטרה להקיז דם - שיטת טיפול סיני) המחט הינה בעובי של כחמישית מילימטר והגוף אמור לסגור את החור (קרישת דם) על ידי כדוריות דם לבנות שזהו תפקידן.
שאלתי אלייך האם אתה לוקח כדורים לדילול דם? דבר שיכול להשפיע על קרישת הדם במצב של פגיעה בריקמה.
המלצה: גש לבדיקות דם לראות את מצב טסיות הדם ובנוסף לבדוק עם הרופא האם ישנה בעיה בקרישת הדם.
בברת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
הרי25/05/2013לא לא לוקח שום תרופה לדילול דם ועד כה לא היו לי שום בעיות בקשר לקרישת דם
ותמיד במקרה שנפצעתי מיד נקרש הפצע! הדבר קרא 36 שעות לאחר הדיקור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה - תגובה
מיכל שלזינגר25/05/2013שלום הרי
במקרה שיש פגיעה קלה בכלי דם הדבר מתרחש בזמן הדיקור ויתכן דימום ממש קליל - לא יותר מ 2 -3 טיפות דם שפשוט מנגבים ובזאת זה מסתיים.
לא תתכנה תופעות שקשורות לדיקור ויופיעו 36 שעות אחריו.
כנראה שנפצעת קלות בלי ששמת לב לכך וכמובן ללא כל קשר לדיקור.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)