דיקור סיני בשיטה מסורתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני בשיטה מסורתית
    הרי
    25/05/2013

שלום ,לפני שבוע התחלתי לקבל טיפול בדיקור, שהיה אמור לפתור לי בעיות בפרוסטטה מוגדלת! עד עכשיו קיבלתי 2 טיפולים בדיקור! הטיפול האחרון היה לפני יומיים!
    אתמול בערב התקלחתי וומייד אחרי שהתנגבתי הרגשתי פתאום זרם חזק של דם פורץ לי מהוריד ברגל שמאל 10 ס"מ מכף הרגל לייד איפוא שקיבלתי את הדיקור! כמובן שנבעלתי, ואשתי חבשה לי את הרגל. זרם הדם היה דקיק ממש כמו גודל של מחט דיקור.השאלה שלי מה קרה כאן ? האם המטפל טעה במקום הדיקור? ומה עלי לעשות בקשר לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני בשיטה מסורתית

הוספת תגובה

• דיקור סיני בשיטה מסורתית - תגובה

ערן מי-רב
    25/05/2013

הרי שלום
    עקרונית גם אם הייתה פגיעה בוריד על ידי דיקור (ישנם פעמים שהדיקור נעשה במטרה להקיז דם - שיטת טיפול סיני) המחט הינה בעובי של כחמישית מילימטר והגוף אמור לסגור את החור (קרישת דם) על ידי כדוריות דם לבנות שזהו תפקידן.

שאלתי אלייך האם אתה לוקח כדורים לדילול דם? דבר שיכול להשפיע על קרישת הדם במצב של פגיעה בריקמה.

המלצה: גש לבדיקות דם לראות את מצב טסיות הדם ובנוסף לבדוק עם הרופא האם ישנה בעיה בקרישת הדם.

בברת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

הרי
    25/05/2013

לא לא לוקח שום תרופה לדילול דם ועד כה לא היו לי שום בעיות בקשר לקרישת דם
    ותמיד במקרה שנפצעתי מיד נקרש הפצע! הדבר קרא 36 שעות לאחר הדיקור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה - תגובה

מיכל שלזינגר
    25/05/2013

שלום הרי

במקרה שיש פגיעה קלה בכלי דם הדבר מתרחש בזמן הדיקור ויתכן דימום ממש קליל - לא יותר מ 2 -3 טיפות דם שפשוט מנגבים ובזאת זה מסתיים.
    לא תתכנה תופעות שקשורות לדיקור ויופיעו 36 שעות אחריו.
    כנראה שנפצעת קלות בלי ששמת לב לכך וכמובן ללא כל קשר לדיקור.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו