אלמוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלמוני
    אלמוני
    25/03/2008

שלום אני נער בן 15 ואני סובל מהזעת יתר בכפות היידים והרגליים רציתי לדעת אם יש טיפולים ברפואה הסינית שיכולים לעזור לי ואם כן אז איזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלמוני

הוספת תגובה

• הזעה

עדי מנחמי
    02/04/2008

אפשר לנסות אך בד"כ עדיף ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

אסנת קינן
    07/04/2008

שלום לך,
    הזעת יתר הינה תופעה נפוצה ביותר בקרב האוכלוסיה , הפתרון ברפואה מערבית כולל ניתוח!!! שבדרך כלל לא ממש עוזר, כלומר מפסיק הזעה במקום אחד ויוצר הזעה במקום אחר. לכן כדי ורצוי לפנות לטיפול אלטרנטיבי אשר בהחלט נותן תקווה לפיתרון הבעיה. הטיפול ברפואה סינית כולל דיקור אחת לשבוע ונטילת צמחי מרפא. השילוב של שני המרכיבים הללו אפקטיבי מאוד ויכול להועיל להזעה. חשוב להבין כי הזעת יתר מקורה בחוסר איזון פנימי וחולשה של אברים מסוימים, הרפואה הסינית תפקידה לאזן ולחזק את המערכות השונות בגוף ובכך להעלים את הסימפטום החיצוני שבמקרה שלך הינו הזעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו