בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    שרה
    11/06/2014

בת 56 בריאה בדרך כלל,הובחנתי במכון לחקר השנה,בעיות דל הזזת רגלים שגורמת לעיפות ,פניתי לשם בגלל נחירות ועיפויות,הרופא אמר תזוזת יתר של הרגליים שמעירות אותי וזה נובע מחרדה,והמליץ על קלונקס,0.5מג,קראתי על הכדור ואני די נרתעת מלקחת אותו,מה אתם מציעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• בעיות שינה - תגובה restless leg

מיכל שלזינגר
    11/06/2014

שלום שירי

את מתכוונת ל RESTLESS LEG SYNDROME?

הנסיון הטיפולי שלי בסינדרום הינו באמצעות שילוב של טיפול ברפואה סינית + הומוטוקסיקולוגיה וטיפול גופנפש (במקוון טכניקות שבהן אני משתמשת וביניהן IPEC, תטא הילינג ועוד).
    ההצלחות שראיתי היו בעקבות השילובים הללו...
    לגבי הסינדרום של תזוזת הרגליים - במרבית המקרים שאני טיפלתי היה מדובר בסטגנציה של הכבד שקשורה למתח מוגבר, כעסים והדחקות.
    אין ספק שחשוב כאן שילוב של עבודת גופנפש.
    כפי שאני רואה את עבודתי הטיפולית - חייבים תמיד לטפל בשורש הבעיה.
    טיפול באמצעות קלונקס לבד מבלי לפנות לסיבות שבמודע /או תת המודע שגורמות למתח ולחרדה מחמיצה את העיקר.
    כל מה שתחווי יהיה פתרון סימפטומטי (וגם זה לא בטוח), אבל השורש עדין יהיה קיים , מה שיוביל לביטויים שונים ותופעות לוואי באיברים ומערכות גופניות אחרות.
    קראי על תופעות הלואי של הקלונקס ואז תביני.
    טיפול טוב מטרתו להביא את הגוף לבריאות ואיזון ולא רק לדכא סימפומים.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו