מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות שינהשרה11/06/2014
בת 56 בריאה בדרך כלל,הובחנתי במכון לחקר השנה,בעיות דל הזזת רגלים שגורמת לעיפות ,פניתי לשם בגלל נחירות ועיפויות,הרופא אמר תזוזת יתר של הרגליים שמעירות אותי וזה נובע מחרדה,והמליץ על קלונקס,0.5מג,קראתי על הכדור ואני די נרתעת מלקחת אותו,מה אתם מציעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה - תגובה restless leg
מיכל שלזינגר11/06/2014שלום שירי
את מתכוונת ל RESTLESS LEG SYNDROME?
הנסיון הטיפולי שלי בסינדרום הינו באמצעות שילוב של טיפול ברפואה סינית + הומוטוקסיקולוגיה וטיפול גופנפש (במקוון טכניקות שבהן אני משתמשת וביניהן IPEC, תטא הילינג ועוד).
ההצלחות שראיתי היו בעקבות השילובים הללו...
לגבי הסינדרום של תזוזת הרגליים - במרבית המקרים שאני טיפלתי היה מדובר בסטגנציה של הכבד שקשורה למתח מוגבר, כעסים והדחקות.
אין ספק שחשוב כאן שילוב של עבודת גופנפש.
כפי שאני רואה את עבודתי הטיפולית - חייבים תמיד לטפל בשורש הבעיה.
טיפול באמצעות קלונקס לבד מבלי לפנות לסיבות שבמודע /או תת המודע שגורמות למתח ולחרדה מחמיצה את העיקר.
כל מה שתחווי יהיה פתרון סימפטומטי (וגם זה לא בטוח), אבל השורש עדין יהיה קיים , מה שיוביל לביטויים שונים ותופעות לוואי באיברים ומערכות גופניות אחרות.
קראי על תופעות הלואי של הקלונקס ואז תביני.
טיפול טוב מטרתו להביא את הגוף לבריאות ואיזון ולא רק לדכא סימפומים.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)