מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמישהי14/08/2014
שלום,
לאחרונה הופיע לי לחץ אדיר עד כאב באופן קבוע בשלפוחית השתן . גם נמצאה שארית שתן גדולה, אך מבדיקות שנעשו לא נמצאה סיבה רפואית והמליצו לי על פיזיותרפיה של רצפת אגן. התחלתי לעשות דיקור סיני אך שאלתי היא האם מריחת משחת טייגר באלם על הבטן התחתונה ואזור השלפוחית תעזור?מה עדיף, מריחת טייגר באלם או משחת חימר ירוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת מידע
מישהי14/08/2014שכחתי לציין-בת 26 ללא מחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב לא ברור באיזור שלפוחית השתן.
מיכל שלזינגר15/08/2014שלום לך
משחת טייגר באלם לא תעזור במקרה כזה
מציעה לך לפנות למטפל ברפואה סינית שמשלב גישה של גוף נפש.
למשל שילוב של: דיקור עם אייפק, ביואורגונומי, תטא הילינג , פרחי באך וכו'
שילוב שיטות שכזה יכול מאוד להועיל.
חשוב למצוא את סיבת השורש לבעיה וכך ניתן יהיה לפתור אותה.
שלפוחית השתן בגישות של גוף נפש מבטאת מאוד את נושא הטריטוריה בחיינו.
כדאי לבחון כיצד הנושא בא לידי ביטוי בחייך.
כמטפלת מאוד חשוב לי בטיפול לסייע למטופל להגיע לידי מודעות לקונפליקטים שונים בחייו שגורמים לתופעות שונות בגוף נפש. מסיבה זו אני משלבת שיטות רבות לצד הדיקור.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מישהי18/08/2014תודה על תשובתך. בנוסף ללחץ האדיר הקבוע בשלפוחית השתן כבר כמה חודשים מצאו לי גם שארית שתן גדולה. התחלתי שני טיפולי דיקור בקופת חולים (נאמר לי שאני אצטרך סדרה של 10 טיפולים) שבהם לא הרגשתי שום שינוי לא בטיפולים ולא אחריהם ואחר כך עברתי למטפל פרטי אצלו עשיתי 3 דיקורים ונאמר לי שזו צריכה להיות סדרה של 10 מפגשים. אצל מטפל זה אני מרגישה תחושות מאוד חזקות בזמן שהוא שם מחטים (לא את הדקירה עצמה אלא מין זרמים חזקים ואפילו כאבים ) אך לאחר הטיפול אין הטבה. האם כדאי לעבור כרגע למטפל שמשלב דיקור+גישה נוספת (כפי שהמלצת) ואם אני אעבור אני אצטרך להתחיל עוד הפעם 10 מפגשים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
מיכל שלזינגר18/08/2014שלום
ישנן שיטות דיקור שונות.
אני תמיד בוחרת לעבוד בשיטות , טכניקה ומחטים שבהן ניתן לצמצם את אי הנוחות למינימום.
לא כל מטפל קובע מראש שיש לבצע 10 טיפולים / או כל מספר אחר.
אני למשל, נוהגת לקבוע בכל פעם תור נוסף רק אם יש צורך
מכיוון שאני עובדת בדיקור לצד שיטות נוספות של גוף - נפש, הטיפול מאוד יעיל ומספר הטיפולים מאוד מתקצר.
אבל כמובן שלא ניתן לקבוע מראש.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)