שחלות פוליציסטיות טיפול טבעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות טיפול טבעי
    מיכל
    15/01/2015

שלום מיכל

אני בת 32.

המחזור שלי מעולם לא היה סדיר.
    היו חודשים שבכלל דילג.
    פעם אחת היתה לי ציסטה ומאז הייתי המון שנים על גלולות.
    עד לפני כשנה שאז רציתי להכנס להריון.
    הפסקתי עם הגלולות אבל המחזור לא הסתדר.
    לקח כ 3 חודשים עד שהופיע דימום קל ומאז בערך עוד פעמיים אבל זה לא ממש מחזור.
    הרופא הציע איקקלומין
    ואני חוששת.

פונה אליך בעקבות חברה שטופלה אצלך כשהיא עברה טיפולי IVF (מאז היא הרתה וילדה...).
    סיפרה לי שאת מטפלת הרבה בנושא של שחלות פוליציסטיות ועושה זאת באופן טבעי לגמרי.

האם יש לך נסיון עם מטופלות עם מקרים כמו שלי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות טיפול טבעי - תגובה

ערן מי-רב
    19/01/2015

שירי שלום
    אומנם פנית אל מיכל אך אני רואה שהיא אינה עונה משער באולי בחופשה ולכן אני פונה אלייך להרגיעך.
    הרפואה המערבית ידה קלה על ההדק בעניין תרופות, לאור המקרה שהצגת אומר לך מנסיוני שהגוף צריך זמן בכדי לחזור לאיזון בייחוד לאור כך ששנים השתמשת בגלולות כלומר הגוף "שכח" כיתד להפריש את ההרומונים באופן טבעי ולכן צריך כחצי שנה עד שנה להסדירוץ
    אציין שחשוב גם שאר אורח חיינו: תזונה, שינה, עבודה...
    אמליץ לך לנסות לפנות אל מיכל שוב ולגשת לטיפול ברפואה הסינית שישיב לך את האיזון לגופך ויתמוך בקליטה להריון.
    בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות טיפול טבעי - תגובה

מיכל שלזינגר
    20/02/2015

שלום שירי יקרה

יש לי בהחלט נסיון עם מקרים כשלך (:
    בדומה לטיפול שאת קבלת: ברפואה המערבית הטיפול בשחלות פוליציסטיות הינו באמצעות מתן הורמונים= גלולות.
    המטרה היא לייצר "כאילו" מחזור, מחזוריות. אבל זה לא מחזור ווסת אמיתי , כי בזמן נטילת הגלולות אין כלל ביוץ.
    הבעיה היא שאצל נשים רבות עם הפסקת נטילת הגלולות המחזור משובש עוד יותר ממה שהיה לפני הנטילה. ישנן אף נשים שהמחזור שלהן היה סדיר לגמרי לפני נטילת הגלולות ועצם נטילת הגלולות שיבשה את המחזור והוא כלל לא חזר עם הנטילה.

במקרים כאלו אני מאבחנת מהי הסיבה לאי קבלת המחזור:
    חסר דם /חסר צ'י, לחות וכו'.
    על פי האבחנה מתאימה תזונה (אני משלבת תזונה על פי סוג דם + תזונה בדגש על סינדרומים סיניים), דיקור + פורמולה הומוטוקסיקולוגית ותמיד תמיד משלבת גם התיחסות לפן הרגשי - נפשי זאת באמצעות כלים כאייפק, ביואורגונומי, פרחי באך , NLP , תטא הילינג ועוד..
    השילוב הטיפולי מאוד מייעל את השגת התוצאות. ולשמחתי עד היום הצלחתי לסייע לנשים רבות שהיה להן מחזור לא סדיר או שכלל לא חזר אחרי הפסקת נטילת גלולות, להשיג מחזור סדיר ואף להרות באופן טבעי לגמרי.

אשמח לסייע לך שירי.

רפואה שלמה
    בשורות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו