דיקור -אקופונקטורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור -אקופונקטורה
    מי-שר
    11/06/2015

שלום
    חברה המליצה לי לעשות דיקור אצל המטפל שלה, היא אמרה שזה עשה לה ממש טוב והיא מרגישה יותר אנרגתית. ואכן היא מטופלת אצלו ארבעה חודשים ונראית נפלא היא מרגישה טוב במהלך הדיקור וגם אחרי הדיקור היא מרגישה שיש לה כח לעשות דברים.
    הלכתי לפגישה ראשונה ומאוד כאב לי במהלך הדיקור היו נקודות ממש רגישות שהרגשתי כאב חד היו מקומות שביקשתי מהמדקר שיוציא את המחט כי זה ממש כאב הזרימה והרגשתי כאילו הוא הכניס לשם מסמר. בתום הטיפול הרגשתי ממש רע בלי אנרגיה ובלי כח לדבר. המדקר אמר שזה בסדר ולפעמים קורה שמרגישים לא טוב אחרי טיפול ראשון. אז הגעתי לטיפול שני כיוון שהאמנתי שאם לחברתי זה עושה טוב כנראה שייקח זמן וזה ייעשה טוב גם לי. אבל הטיפול השני היה עוד יותר נורא הכל כאב לי והרגשתי שאני רק רוצה שייגמר . אחרי הטיפול הרגשתי עוד יותר נורא שהחברה נאלצה להשאר איתי עד שיכולתי לנהוג הביתה. בבית פשוט נכנסתי למיטה ולא יכולתי לתפקד במשך שבוע היה לי חום גבוה והזעתי בטירוף הרגשתי שכל הבולטות בגוף שלי יצאו מאיזון כאבי גרון ואוזניים וראש וסחרחורות ובחילות ושום תרופה לא עזרה. הסבל היה רב . וכל מה שהרגשתי שהדיקור לא טוב לי. המדקר אומר שזה הוצאת רעלים ואין מה להבהל חברה שלי עדיין משכנעת אותי לא לוותר. אני כבר ממש מבולבלת זה לא שאני מפונקת ולא יכולה להתגבר על כאב. אבל הכאב היה ממש לא נעים והריאקציה האחרונה ממש הפחידה אותי. אני לא יכולה להרשות לעצמי להיות חולה בצורה כזו בכל פעם שאלך לטיפול . כרגע ביקשתי ממנו קצת זמן לחשוב על זה כיוון שיש לי דברים בעבודה שאני חייבת להיות בהם. אבל ממש מתלבטת אם הטיפול נכון עבורי או לא. האם זה הגיוני תגובה כל כך קשה לדיקור? האם יש אנשים שזה לא מומלץ להם? האם יש עוד טיפולים אלטרנטיביים מומלצים פחות פולשניים שיעזרו לי בניקוי הרעלים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור -אקופונקטורה

הוספת תגובה

• דיקור -אקופונקטורה - תגובה

ערן מי-רב
    11/06/2015

מי-שר שלום
    אכן לפעמים ישנה ראקציה שגורמת לגופינו להוציא "רעלים" מהגוף ויתכן השפעות כאלו.
    מנסיוני נראה כי גופך אכן רגיש יותר ויתכן כי נדרש טיפול דיקור עדין יותר או אפילו מחט אחת. גופך רגיש אין זה אומר בסדר או לא בסדר אך כפי שנהגתי עם מטופלת שלי השתמשתי במחט אחת תוך כדי בחירת נקודה שהכי מתאימה לה וזאת למספר דקות בודדות ואכן גופה הגיב בצורה טובה יותר.
    דבר נוסף חשוב לדעת כל מטפל ברפואה סינית מטפל בגישה שונה ומביא עצמו בצורה שונה ממטפלים אחרים דבר חשוב שצריך להילקח בחשבון - חיבור עם המטפל\ת.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו