מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמישל05/09/2015
שלום,
האם אתם מכירים את התרופה: גרינולה?
ומה זה החומר: קסנטן גאם, כי ראיתי שהוא מופיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורמולה
מיכל שלזינגר06/09/2015שלום
אני אישית לא נתקלתי בה. בדקתי ומדובר בפורמולה לניקוי
הקסנטאן גאם - כנראה כחומר מדביק
הרבה בריאות
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת שאלה
מישל06/09/2015שלום
תודה על התשובה
לא מבינה בשביל מה צריך חומר מדביק.
מה לגבי החומר שיש בפנים: סוכר פירות - פרוקטוז?
בשביל מה צריך אותו? הרי יש לנו בגוף את אותו חומר לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת שאלה - תגובה
מיכל שלזינגר06/09/2015שלום מישל
החומר המדביק הוא על מנת לחבר את החומרים.
וסוכר פירות - כנראה על מנת לשפר את הטעם (:
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטיחות
מישל06/09/2015מבחינה טכנית זה בטוח לקחת?
וזה אמור לעלות את הברזל בדם, השאלה אם זה יעזור?
אני כרגע בשלבי החלמה מצינון, לקחת את זה או לחכות שיעבור הצינון?
ויש לי קצת ספקות לגבי זה.
השאלה אם זה יזיק או יעיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטיחות - תגובה
מיכל שלזינגר06/09/2015שלום מישל
זו פורמולה לניקוי.
אני לא יודעת האם היא תעלה לך את הברזל או לא...
תלוי בתזונה שלך.
מנסיוני כאשר התזונה גרועה וכן יש בעיות ספיגה גם הפורמולה המדהימה ביותר לא תצליח לעשות את העבודה.
אני לא מכירה אותך ואין לי שום מידע על מצב בריאותך או אורח חייך ולכן איני יכולה לענות.
ממליצה לפנות למטפל שלך ולהתייעץ עימו.
פורמולות מקררות ומנקות לא לוקחים בזמן צינון
רפואה שלמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מישל06/09/2015תודה על התשובה
האמת אין לי מושג מה זה עושה, והכי טוב לניקוי זה מים חמים ולימון וזה עושה עבודה יותר טובה מהשיקוי "הטבעי" הזה בעצמו.
ובכל תזונה יש חטאים.
ובמידת הצורך אני יודעת איפה להשיג אותך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)