שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    14/11/2015

שלום,
    בת 26 ,סובלת מדפיקות לב מואצות (פלפיטציות)ללא סיבה בריאותית. (הייתי אצל קרדיולוג שבדק אותי, עשיתי אקו לב,אקו לב במאמץ והולטר לב -כל הבדיקות תקינות) גם בדיקות דם ומעבדה רבות תקינות. רציתי לדעת אם יש מזונות או צמחים שניתן לשתות שידועים כמאטים דופק לב מהיר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הבהרה

מישהי
    14/11/2015

אני לא מתכוונת לפורמוךות אלא למזונות או צמחים שניתן לקנות ביומיום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

ערן מי-רב
    15/11/2015

שלום רב לך
    קשה מעט לענות על שאלה זו כך ללא תשאול ובדיקה מקיפים לראות את מצב חוסרי האיזון בגופיך ועל פי זה להמליץ לך על מזונות אשר מתאימים לך.
    בנוסף הייתי ממליץ לגשת לטיפול הכולל דיקור ושיאצו\טווינה בכדי לאזן את הגוף ולהוריד את התופעות אותן את מתארת כדפיקות לב מואצות אשר יכולות לנבוע ממספר סיבות על פי הרפואה הסינית.

בברכת
    אושר בריאות אור ואבהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפיקות לב מואצות - טיפול טבעי

מיכל שלזינגר
    17/11/2015

שלום לך

מנסיוני ניתן לטפל ולרפא בעיה זו באמצעות שילוב טיפולי של דיקור סיני יחד עם שיטות נוספות של גופנפש .
    דפיקות לב פעמים רבות קשורות למצב של חרדה וסטרס.
    מזונות שונים אינם יכולים יכולים לענות מענה מספיק (במענה לשאלתך).
    חובה להגיע בטיפול לסיבת השורש לבעיה.
    לכן בטיפולים אצלי במרפאה אני משלבת דיקור לצד שיטות גופנפש נוספות שמאוד מסייעות לאפקטיביות של הטיפול ולתוצאות המהירות.

אשמח לסייע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו