מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמישהי14/11/2015
שלום,
בת 26 ,סובלת מדפיקות לב מואצות (פלפיטציות)ללא סיבה בריאותית. (הייתי אצל קרדיולוג שבדק אותי, עשיתי אקו לב,אקו לב במאמץ והולטר לב -כל הבדיקות תקינות) גם בדיקות דם ומעבדה רבות תקינות. רציתי לדעת אם יש מזונות או צמחים שניתן לשתות שידועים כמאטים דופק לב מהיר? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
מישהי14/11/2015אני לא מתכוונת לפורמוךות אלא למזונות או צמחים שניתן לקנות ביומיום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
ערן מי-רב15/11/2015שלום רב לך
קשה מעט לענות על שאלה זו כך ללא תשאול ובדיקה מקיפים לראות את מצב חוסרי האיזון בגופיך ועל פי זה להמליץ לך על מזונות אשר מתאימים לך.
בנוסף הייתי ממליץ לגשת לטיפול הכולל דיקור ושיאצו\טווינה בכדי לאזן את הגוף ולהוריד את התופעות אותן את מתארת כדפיקות לב מואצות אשר יכולות לנבוע ממספר סיבות על פי הרפואה הסינית.
בברכת
אושר בריאות אור ואבהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפיקות לב מואצות - טיפול טבעי
מיכל שלזינגר17/11/2015שלום לך
מנסיוני ניתן לטפל ולרפא בעיה זו באמצעות שילוב טיפולי של דיקור סיני יחד עם שיטות נוספות של גופנפש .
דפיקות לב פעמים רבות קשורות למצב של חרדה וסטרס.
מזונות שונים אינם יכולים יכולים לענות מענה מספיק (במענה לשאלתך).
חובה להגיע בטיפול לסיבת השורש לבעיה.
לכן בטיפולים אצלי במרפאה אני משלבת דיקור לצד שיטות גופנפש נוספות שמאוד מסייעות לאפקטיביות של הטיפול ולתוצאות המהירות.
אשמח לסייע לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)