מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להיטען באנרגיה בבוקרחני05/01/2016
צהריים מצויינים.אני בת 45 ולא עובדת כרגע.בעקבות זה ויכול להיות שזה קשור לזה אני לא יודעת,אני קמה כל בוקר חסרת אנרגיה חולשה וחוסר חשק.מה אני יכולה לעשות כדי להיות אנרגטית ושמחה בבוקר שאני קמה? איך מתמודדים עם החולשה והחוסר חשק?
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול,עם כן אשמח לתשובה,תודה ויום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגת עלי
חני06/01/2016תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להיטען באנרגיה בבוקר - תגובה
מיכל שלזינגר12/01/2016שלום לך
ספורט, תזונה מדויקת וסיבה לקום בשבילה בבוקר עושים את העבודה.
אין סיבה אחת שעליה אני יכולה להצביע ולומר שזוהי הסיבה לחוסר האנרגיה והחולשה שאת חשה.
א. אני לא מכירה אותך
ב. יכולות להיות סיבות שונות .
יש להתיחס לבדיקות הדם שלך.
לברר מהם הרגלי התזונה שלך ואורח החיים שלך.
אולי יש חסרים בבדיקות הדם ו/או חוסר איזון הורמונלי, סיבות רגשיות
תזונה לא מאוזנת ועוד...
את כל זה ניתן לברר רק בפגישה אצל מטפל שיערוך לך תשאול מדויק ומפורט ויתאים לך טיפול מדויק שישנה את איכות חייך ובריאותך.
אשמח לסייע לך
מוזמנת לפנות אלי
רפואה שלמה
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר
רפואה סינית אינטגרטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה.שאלה אחרונה
חני12/01/2016עשיתי בדיקות דם והכל היה בסדר חוץ מהכולסטרול,ולכן אני לוקחת כדור נגד קולסטרול ובכל זאת למרות שהבדיקות דם יצאו בסדר אני עדיין מרגישה חוסר אנרגיה.מה אני צריכה לעשות? האם אני צריכה לפנות לטיפול? אשמח לתשובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר אנרגיה - טיפול טבעי
מיכל שלזינגר14/01/2016שלום לך
כן, אם את רוצה טיפול מדויק ומועיל אין דרך לעשות זאת מבלי לפנות לטיפול אצל מטפל.
מטפל יאבחן את מצבך ויתאים לך את הטיפול המתאים ביותר - תזונה, תוספים, צמחים והתיחסות גופנית- נפשית משולבת.
אשמח לסייע לך
מיכל שלזינגר
רפואה סינית אינטגרטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חני14/01/2016סוף שבוע נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולקולת ניקוטינאמיד ריבוזיד
ליאת23/02/2016רציתי לברר מידע בנוגע למוצר בשם מולקולת ניקוטינאמיד ריבוזיד. (או באנגלית Nicotinamide Riboside). עשיתי מחקר אינטרנטי בנושא הארת חיים, ונתקלתי במוצר זה אשר על פי הטענה בכוחוט ליצור לא אחרת מאשר חיי נצח בכך שהנו פתרון מדעי לחידוש תאים מזדקנים בגוף ויעיל ביותר לחידוש האנרגיה. נטען עוד כי ניקוטינאמיד ריבוזיד נוסה בהצלחה על בעלי חיים בכך שהצליחו להאריך חיי תולעים פי 3 מהמווצע! שזה נתון מדהים, ועושה רושם שבעל אמינות. רציתי לדעת האם מישהו שמע על זה - אשמח לחוות דעת. יכול להיות שהמלקולה מוזכרת גם כשמות אחרים : NR, NAD+
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להיטען באנרגיה בבוקר - תגובה
ערן מי-רב14/01/2016שלום לך
חוסר אנרגיה יכול להיות קשור לדברים רבים כגון: חוסר פעילות גופנית, חוסר עבודה, תזונה ועוד.
ניתן לאזן ולמלא את האנרגייה ואנרגיית החיים בגופך אך בשביל כך אמליץ לך לגשת לאיבחון אצל מטפל\ת ברפואה סינית שימצא את מקור חוסר האנרגייה ויתן לך את הטיפול המתאים בשילוב שיאצו או טווינה ואם יש צורך גם צמחי מרפא.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חני16/01/2016אני בהחלט אתייעץ עם משפחתי כדי ללכת לטיפול ברפואה סינית.שבוע נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)