תוסף תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף תזונה
    אנה
    20/01/2016

היי שלום. אני לוקחת תוסף תזונה קונג'אק. לתחושת שובע, ובאמת ירדתי עם זה 5 קילו. השאלה שלי כבר ממזמן יש לי בטן נפוחה כאילו גזים.. ויש לי גם תוסף תזונה של כורכום שמעתי שזה עוזר לדלקות ועיכול וגזים.......השאלה שלי היא: אני לוקחת את הקונגא'ק 3 פעמים ביום , האם מותר לי לקחת גם את הכורכום בנוסף וביחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף תזונה

הוספת תגובה

• שילוב של כורכום וקונג'אק

מיכל שלזינגר
    24/01/2016

שלום

אין בעיה בשילוב ביניהם.
    רק חשוב לשים לב - יחד עם הקונג'אק לשתות בכל פעם 2 כוסות מים - כדי למנוע חסימת מעיים.

לא בטוח שהכורכום יסייע לגזים.
    השאלה היא האם התזונה שלך נכונה עבורך?
    אני מתאימה למטופלים שלי תזונה אישית על פי קריטריונים שונים - בין העיקריים - תזונה על פי סוג דם ותזונה על פי סינדרום סיני - מותאמת אישית על פי האבחנה.

נסי להרחיק את הפירות לפחות 3 שעות מן הארוחות יכול לסייע למניעת גזים. כמובן לגבי קטניות להשרות לילה לפני בישול.
    -
    אם לא יעזור כדאי לפנות למטפל .
    נפיחות וגזים מעידים גם על בעיית ספיגה - מה שאומר שאינך סופגת את כל הרכיבים שאת צורכת - מבחינת מינרלים וויטמינים.

אני מבינה שהגזים והנפיחות היו עוד לפני שהשתמשת בקונג'אק - כי הקונג'אק הוא תוסף סיבים שנותן תחושת מלאות ומשפר עיכול - אבל יכול גם לגרום לנפיחות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו