מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף תזונהאנה20/01/2016
היי שלום. אני לוקחת תוסף תזונה קונג'אק. לתחושת שובע, ובאמת ירדתי עם זה 5 קילו. השאלה שלי כבר ממזמן יש לי בטן נפוחה כאילו גזים.. ויש לי גם תוסף תזונה של כורכום שמעתי שזה עוזר לדלקות ועיכול וגזים.......השאלה שלי היא: אני לוקחת את הקונגא'ק 3 פעמים ביום , האם מותר לי לקחת גם את הכורכום בנוסף וביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של כורכום וקונג'אק
מיכל שלזינגר24/01/2016שלום
אין בעיה בשילוב ביניהם.
רק חשוב לשים לב - יחד עם הקונג'אק לשתות בכל פעם 2 כוסות מים - כדי למנוע חסימת מעיים.
לא בטוח שהכורכום יסייע לגזים.
השאלה היא האם התזונה שלך נכונה עבורך?
אני מתאימה למטופלים שלי תזונה אישית על פי קריטריונים שונים - בין העיקריים - תזונה על פי סוג דם ותזונה על פי סינדרום סיני - מותאמת אישית על פי האבחנה.
נסי להרחיק את הפירות לפחות 3 שעות מן הארוחות יכול לסייע למניעת גזים. כמובן לגבי קטניות להשרות לילה לפני בישול.
-
אם לא יעזור כדאי לפנות למטפל .
נפיחות וגזים מעידים גם על בעיית ספיגה - מה שאומר שאינך סופגת את כל הרכיבים שאת צורכת - מבחינת מינרלים וויטמינים.
אני מבינה שהגזים והנפיחות היו עוד לפני שהשתמשת בקונג'אק - כי הקונג'אק הוא תוסף סיבים שנותן תחושת מלאות ומשפר עיכול - אבל יכול גם לגרום לנפיחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)