בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי
    בת18
    06/09/2008

היי, אני סובלת מהזעת יתר ואני ממש לא יודעת מה לעשות. כרגע אני נמצאת בצבא, מה שאפילו יותר גרוע כי אני עומדת במסדרים תחת השמש ואני מזיעה בכמויות מטורפות, גם כשאני נמצאת במקום סגור אני עדיין מזיעה. אני משתמשת בתכשיר שנקרא אנהידרול פורטה שממש עזר לי בבית השחי, אבל עכשיו יש לי הזעה מוגברת בגב וגם ריח גוף חזק ולא טוב. יש אולי משהו מהרפואה הסינית שיכול לעזור לי להיפתר מהבעייה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• הזעה מוגברת

מיכל שלזינגר
    07/09/2008

שלום לך

לגבי ההזעה , לעיתים אפשר לסייע בצמצום הכמויות.
    לגבי הריח בהחלט ניתן לסייע- ריח רע מעיד על מצב של לחות וחום /או לחות ורעילות - תלוי.
    רצוי לשלב טיפול תזונתי + דיקור + צמחים וניתן לסייע. הריח בטוח ישתפר.
    לגבי כמויות הזיעה ניתן לצמצם.

בברכה
    בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה צמחים יכולים לעזור?

לא יודעת18
    12/09/2008

שלום
    לצערי אין אפשרות להמליץ על צמחים מבלי לפגוש את המטופל ולערוך לו אבחנה מלאה על פי הכלים של הרפואה הסינית: דופק, לשון , אבחנת גוף ותשאול מלא.
    רק לאחר ביצוע האבחנה המטפל יוכל לקבוע מהו הסינדרום הסיני שגורם לתופעות שאת חווה.
    המטפל יוכל להתאים פורמולת צמחים מתאימה, דיקור והנחיות לאורח חיים ותזונה מתאימה.
    ברפואה הסינית כמעט תמיד נותנים תערובות צמחים . כי לצמחים בתערובת ישנו אפקט סינרגיסטי ומאזן. צמח בודד לאורך זמן יפר את האיזון בגוף. ברפואה הסינית קיימת התייחסות לאנרגטיקה של הצמחים , הטעמים שלהם והאיברים עליהם הם משפיעים
    בריאות שלמה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעה מוגברת

מיכל שלזינגר
    12/09/2008

שלום
    לצערי אין אפשרות להמליץ על צמחים מבלי לפגוש את המטופל ולערוך לו אבחנה מלאה על פי הכלים של הרפואה הסינית: דופק, לשון , אבחנת גוף ותשאול מלא.
    רק לאחר ביצוע האבחנה המטפל יוכל לקבוע מהו הסינדרום הסיני שגורם לתופעות שאת חווה.
    המטפל יוכל להתאים פורמולת צמחים מתאימה, דיקור והנחיות לאורח חיים ותזונה מתאימה.
    ברפואה הסינית כמעט תמיד נותנים תערובות צמחים . כי לצמחים בתערובת ישנו אפקט סינרגיסטי ומאזן. צמח בודד לאורך זמן יפר את האיזון בגוף. ברפואה הסינית קיימת התייחסות לאנרגטיקה של הצמחים , הטעמים שלהם והאיברים עליהם הם משפיעים
    בריאות שלמה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו