עשב שעורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשב שעורה
    אירין
    26/09/2008

קניתי את אבקת הגרין מגמה -אבקת שתייה מיצוי שעורה בטעם פירות יער השאלה שלי היא שלי מה שהסבירו לי זה ממש עשב השעורה ולא פחממה שעורה עצמה זה כמו שאני אוכלת חסה אז אותו דבר זה עשב השעורה האם זה משפר את העור ? האם יכול לגרום להחרפה באקנה בפנים? מה זה בעצם עושה מה התועלות בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשב שעורה

הוספת תגובה

• עשב שעורה

מיכל שלזינגר
    26/09/2008

שלום לך אירין

הכנסי לאתר של זן צמחים - היבואנים וחפשי את המידע ב"מוצרים מן הטבע".
    אם את רוצה מידע יותר מפורט הכנסי לאתר של החברה green foods.
    יתרונותיו של המוצר - דיטוקס עדין לכבד , והזנת דם. מכיל אנטיאוקסידנטים, כלורופיל, אנזימים וחומצות אמינו.
    המוצר אינו מחריף אקנה , אבל מאידך גם אינו מהווה מענה מספק לאקנה.
    טיפול באקנה דורש שינוי תזונה+ תוספים חזקים שעושים דיטוקס לכבד (גרין מגמה אינו מספק),
    ואני רואה הצלחות מצויינות בקליניקה משילוב של הומוטוקסיקולוגיה.

כפי שאת מבינה זהו פורום מקצועי, ולא פורום פרסומי , כך שלא ארחיב על המוצר, חפשי את המידע באתרים שהמלצתי.
    אבל לשאלתך - האם זה כמו לאכול חסה ?
    לא.!
    אבל - זה גם לא תחליף לחסה. בריאות מתחילה בתזונה נכונה ומאוזנת.

בפעם הבאה שאת רוכשת גרין מגמה עדיף לקנות את הגרין מגמה המקורית- ללא טעם פירות, במוצר זה יש אחוז גבוה יותר של עשב שעורה.

בריאות שלמה
    שנה נפלאה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשב שעורה

יעל
    07/11/2008

האם התוסף מותר לחולים במחלות אוטואימוניות כגון לופוס טרשת. לי יש גם מיאסטניה גראביס והומלץ לי להשתמש בעשב חיטה קומפלקס B וחיידקים פרוביוטיים אודה על תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשב שעורה + מחלות אוטואימוניות

מיכל שלזינגר
    08/11/2008

שלום לך יעל

עשב שערוה + קומפלקס B : בדקתי ולא מצאתי שיש התויות נגד.

התויות הנגד הידועות לגבי פרוביוטיקה הינן כדלקמן:

באופן כללי השימוש בפרוביוטיקה הינו בחיידקים חיים אך מקרי זיהום הינם נדירים ומתרחשים בעיקר אצל אנשים בעלי מחלות רקע קשות בהן קיים דיכוי חיסוני קשה.
    כמו כן מומלץ לא להשתמש בפרוביוטיקה בסמיכות לטיפול שיניים במיוחד בחולה עם סיכון יתר לפתח אנדוקרדיטיס.

כדי להיות בטוחה באופן מוחלט את יכולה להתקשר ליחידה לפרמקולוגיה קלינית, מרכז ייעוץ תרופתי, בית החולים אסף הרופא, בימים א- ה בין השעות 8 - 14
    08- 9779309

בריאות שלמה
    לך ולאביך

מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות אוטואימוניות

יעל
    08/11/2008

תודה לך על התשובה האם ישנה אפשרות בכלל לרפא מחלות אוטואימוניות?? קראתי כתבה על אדם שריפא עצמו ממיאסטניה גראביס בעזרת דיאטה הומופטית וויטמינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפוי מחלות אוטואימוניות

מיכל שלזינגר
    08/11/2008

שלום לך יעל

מחלת חיסון עצמי (בלועזית: מחלה אוטואימונית, auto=עצמי, immune=חיסון) מתאפיינת בכך שתאי מערכת החיסון מאבדים את הסבילות החיסונית ותוקפים תאים ורקמות של הגוף עצמו.

ביטוי אופייני למחלות אלה הוא מוות של תאים והרס של רקמות בגוף המתרחשים באזור כלשהו בגוף ללא סיבה ברורה. בדיקה מעמיקה יותר תגלה ברקמה הפגועה חדירה של לימפוציטים מסוג T ההורגים תאים וגורמים לנזקים שונים כגון הצטברות חומרים מזיקים המובלים לכיוון הרקמה למטרת הרס ופגיעה בתפקודה התקין. ברוב המקרים עדין לא ידועה הסיבה להתנהגות זו של מערכת החיסון.

מחלות חיסון עצמי הינן לרוב חשוכות מרפא, וגם הגורמים להן ברובם אינם ידועים.

קיימים מצבים ברפואה משלימה שבהם בהחלט ניתן לעצור התקדמות של מחלה ,למשל במקרה של היפותירואידיזם ,
    -
    רפואה סינית, הומוטוקסיקולוגיה , הומיאופתיה קלאסית ועוד.

קיימות גם מחלות נוספת שניתן בהחלט לעצור התקדמות...

לעומת זאת במחלות אחרות ניתן רק לתמוך בחולה, להקל על מכאוביו ולשפר את איכות חייו, אבל לא ממש לרפא את המחלה.

כל מקרה לגופו.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו