מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהזיוה30/10/2008
אני סובלת ממעי רגיז (בצורת שלשולים) מזה כחמש עשרה שנים (אני בת 33). לאחרונה הומלץ לי לשתות משקה אלוורה של חברת FOREVER, אך מנגד שמעתי טענות שהמשקה למעשה עלול לגרום לשלשולים. האם יש לכם מושג האם המשקה יכול לעזור לי להפטר מן השלשולים (היומיומיים, אני חייבת לציין) או שהוא עלול להחמיר אותם? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוורה + מעי רגיז + שלשולים
מיכל שלזינגר30/10/2008שלום לך זיוה
בפרמקופיה הסינית צמח האלוורה ׁ ׁ(=LU HUI -)
נחשב כמשפיע על מרידיאני הקיבה, כבד , מעי גס , בעל אנרגטיקה קרה ומרה
מטהר חום מן הכבד: אי נוחות באפיגסטריום, סחרחורות, כאב ראש, טיניטוס, עצירות, חום.
מנקז אש והצטברות: עצירות, סחרחורות, עיניים אדומות, אישקט
הורג פרזיטים ומחזק את הכבד
למעשה כפי שאת מבינה נוטים לתת אותו כמשלשל - אפילו די חזק.
אבל כשיש בעיות של אולקוס למשל, בעיות של ריריות במע' העיכול הוא נחשב למתאים- כי הוא מכיל חומרים ריריים המצפים ומגינים על הריריות מגירויים ומרגיע.
כיוון שאת סובלת ממעי רגיז + שלשולים לא הייתי ממליצה לך ליטול את האלוורה.
כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שיאבחן את מצבך במדויק ועל פי האבחנה יתאים לך טיפול מתאים - דיקור, תזונה, צמחים ואם יש צורך אז גם תוספים.
הסינים ממעטים לתת צמחים בודדים כטיפול - בדוגמא שהצגת - צמח האלוורה הינו מר וקר ותמיד נותנים אותו בפורמולה שמשלבת צמחים נוספים המאזנים את פעילותו.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)