שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    זיוה
    30/10/2008

אני סובלת ממעי רגיז (בצורת שלשולים) מזה כחמש עשרה שנים (אני בת 33). לאחרונה הומלץ לי לשתות משקה אלוורה של חברת FOREVER, אך מנגד שמעתי טענות שהמשקה למעשה עלול לגרום לשלשולים. האם יש לכם מושג האם המשקה יכול לעזור לי להפטר מן השלשולים (היומיומיים, אני חייבת לציין) או שהוא עלול להחמיר אותם? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אלוורה + מעי רגיז + שלשולים

מיכל שלזינגר
    30/10/2008

שלום לך זיוה

בפרמקופיה הסינית צמח האלוורה ׁ ׁ(=LU HUI -)
    נחשב כמשפיע על מרידיאני הקיבה, כבד , מעי גס , בעל אנרגטיקה קרה ומרה
    מטהר חום מן הכבד: אי נוחות באפיגסטריום, סחרחורות, כאב ראש, טיניטוס, עצירות, חום.
    מנקז אש והצטברות: עצירות, סחרחורות, עיניים אדומות, אישקט
    הורג פרזיטים ומחזק את הכבד

למעשה כפי שאת מבינה נוטים לתת אותו כמשלשל - אפילו די חזק.

אבל כשיש בעיות של אולקוס למשל, בעיות של ריריות במע' העיכול הוא נחשב למתאים- כי הוא מכיל חומרים ריריים המצפים ומגינים על הריריות מגירויים ומרגיע.

כיוון שאת סובלת ממעי רגיז + שלשולים לא הייתי ממליצה לך ליטול את האלוורה.

כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שיאבחן את מצבך במדויק ועל פי האבחנה יתאים לך טיפול מתאים - דיקור, תזונה, צמחים ואם יש צורך אז גם תוספים.

הסינים ממעטים לתת צמחים בודדים כטיפול - בדוגמא שהצגת - צמח האלוורה הינו מר וקר ותמיד נותנים אותו בפורמולה שמשלבת צמחים נוספים המאזנים את פעילותו.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו