כתמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים
    רונית
    13/11/2008

אנו מנסים כבר שנתיים להרות, בעברי 2 הריונות ספונטנים כאשר אחד הסתיים במוות עוברי. כל הבדיקות נמצאו תקינות: יש ביוץ מדויק, רירית עבה, צילום רחם , פרופיל הורמונלי, בדיקות זרע תקינות. אני חייבת לציין כי בהריון השני לקחתי קלקסן ומאז לידת בתי אני מרגישה כי משהו השתנה באיזון ההורמונלי בגוף שלי, שבין היתר מתבטא בכתמי דם לפני הווסת (כשבוע לפני הווסת). הטיפולים שעברתי כללו : 4 חודשים איקקלומין+ הזרעות, 3 טיפולי גונל+הזרעות ללא הועיל שאלותיי: 1. האם ידוע לך אם יש קשר בין הקלקסן לחוסר האיזון ההורמונלי שאני חשה? 2. האם כתמי הדם לפני הווסת מעידים על משהו לפי הרפואה הסינית? ומה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים

הוספת תגובה

• קלקסאן (הפרין) + טיפולי פריון

מיכל שלזינגר
    13/11/2008

שלום לך רונית

אני מבינה שאת נוטלת קלקסאן ( הפרין) בגלל נטיה לקרישיות יתר בדם.
    אצל נשים שיש להן נטיה כזו נותנים טיפול של קלקסאן במשקל מולקולרי נמוך , בזריקות מתחילת ההריון ועד סופו.

כפי שודאי ידוע לך תופעת הלואי השכיחה ביותר של קלקסאן היא דימום .

מבחינת אנרגטיקה סינית:

הקלקסאן נחשב למניע צ'י ודם ובעל אנרגטיקה חמימה.
    שימוש יתר פוגע ביין של הקיבה והכליות. החום מבחינה סינית גורם גם לדם "לצאת מכליו" - הווה אומר לדמם.

אין ספק שמשהו בהחלט משתנה לך בגוף - את עוברי טיפולי IVF - עתירי הורמונים,
    ובהחלט אחרי לידה משהו משתנה בגוף - כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בתחום הגניקולוגיה והפריון שיוכל לסייע לגופך להגיע לאיזון - כך גם לשפר את סיכויי ההתעברות וההשרשה.

הכתמים שלפני הדימום הוסתי מבחינה סינית יכולים להעיד על מספר כיווני סינדרומים:

חולשת טחול SPLEEN QI DEFICIENCY

על מצב של חום בדם- heat in the blood

על סטגנציה

ויתכן גם שילוב של מספר גורמים.

כמובן שלא ניתן לאבחן ובודאי לא לטפל בך דרך האינרטרנט.
    פני למטפל שיערוך לך תשאול מדוקדק ויאבחן אותך בכלים של הרפואה הסינית - תותאם לך פורמולת צמחים + תכנית דיקור + המלצות תזונה מתאימות.

מאחלת לכם בהצלחה

מיכל שלזינגר
    מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגיה ופריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו