מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח גוףשאלה25/11/2008
שלום, עשיתי בחודש שעבר טיפול של דיקור סיני נגד הזעת יתר וריח גוף, הדיקור ממש עזר לי להפחית את כמות הזיעה, אבל זה לא עזר נגד הריח. שמעתי שיש כל מיני וויטמינים או צמחים שיכולים לעזור לי נגד הריח. אין לי זמן ללכת לעשות טיפול ומעקב כי אני צריכה ללכת לצבא שבוע הבא והריח ממש מפריע לי, לפעמים זה ריח של זיעה, לפעמים של טחינה, אין לי מושג איך כי אני בכלל לא אוכלת טחינה!, ולפעמים פשוט של חמיצות. בבקשה תעזרו לי, מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח גוף + תזונה
מיכל שלזינגר25/11/2008שלום
ריח גוף חריף מעיד על מצב של חום פנימי.
נסי להוריד מן התזונה מזונות מחממים - תבלינים , חריף, שום , בצל , אלכוהול וכו', עישון כמובן .
גם תזונה עתירת סוכר מחלישה טחול, יוצרת לחות ונוטה להפוך לסטגנטיבית ואז נוצר חום - כך שגם רצוי להוריד סוכרים פשוטים.
עשי זאת כצעד ראשון,
אני מניחה שכבר תחושי שינוי מסוים בריח הזיעה.
כטיפול משלים כשתוכלי פני למטפל ואם יהיה צורך הוא יתן לך מרשם לפורמולת צמחים.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגניקולוגיה ופריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שאלה25/11/2008הייתי אצל מישהי שאמרה לי להוריד באמת מזונות כאלו ונתנה לי פחות או יותר תפריט, הבעיה היא שאני נמצאת בצבא ואין לי כל כך ברירה לאכול מזון לא בריא במיוחד, אני מנסה כמה שיותר להתרחק ממזונות כאלה אבל זה לא עוזר.... מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח גוף + תזונה
מיכל שלזינגר25/11/2008שוב שלום
לצערי אין לי כיצד לעזור לך . גם במסגרת הצבאית השתדלי לאכול מזון מיטבי.
השינוי הוא לא מהיום למחר, אין מה לעשות.
לעיתים אין ברירה וחייבים ליטול צמחים .
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)