מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרינה04/12/2008
שלום אני בת 58 ולאחרונה עברתי בדיקת צפיפות עצם בשל חשש שלי התוצאה היתה -2 והבנתי שכדאי להתחיל לקחת תרופות השאלה שלי היא האם באמת כדאי ואם כן איזו תרופה יש לסינים להציע? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסטאופרוזיס + רפואה סינית
מיכל שלזינגר04/12/2008
שלום לך רינה
אכן התוצאה שהתקבלה בבדיקת מסת העצם שלך מראה על ירידה בצפיפות העצם.
בהסתכלות סינית מדובר על חולשה של הכליות. עצמות, עמוד שדרה וכו' משתייכים לכליות (גם גם מוח, חוש השמיעה , צבע השיער, תפקודים רבים של מערכת הפריון),
מטפל ברפואה סינית יאבחן את מצבך לשון, דופק , תשאול ויתאים לך טיפול כללי. הרפואה הסינית כרפואה הוליסטית אינה מתייחסת בנפרד לתופעות שונות בגוף - נפש של האדם.
ירידה בצפיפות העצם מן הסתם מבטאת תפקודים נוספים שנפגעו כתוצאה מן ההחלשות האנרגטית של הכליות.
חלק חשוב מן האנרגיה של הכליות הינו מולד, לעומת אנרגיה של איברים אחרים שהיא נרכשת.
כך שככל שאדם חי חיים תובעניים יותר ורווי מתח כך הוא משיג פחות אנרגיה זמינה ונרכשת ובעצם מבזבז את מאגרי הכליות.
אנשים כאלו סובלים מתופעות של הזדקנות מוקדמת.
לגבייך כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שיוכל לאבחן בדיוק מהו הסינדרום ממנו את סובלת - החלשות יין הכליות ו/ או החלשות של איברים נוספים. המטפל יאבחן מצבי עודף /חסר בגופך ויתאים לך טיפול מתאים
אני בד"כ משלבת גם תכשירים הומוטוקסיקולוגיים שמסיעים במטבוליזם של סידן בגוף..
מובן שרצוי גם לקחת סידן + ויטמין D
כדאי להתייעץ עם רופא האם רצוי לקחת גם תרופה למניעת החמרה של אוסטיאופרוזיס שמסייעת בשיקום העצם. זאת כדי למנוע התדרדרות מהירה.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)