משחה טבעית בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחה טבעית בהיריון
    דנה מ.
    08/12/2008

שלום, אני בהיריון בשבוע 6. יש לי מין יובש בצד הפה, מרחתי קרם ליובש בשפתיים של חברת מורז אבל זה לא פותר את הבעיה- רק מרגיע. זה כבר קרה לי לפני כמה שנים ואז רופאת העור אמרה שיכול להיות שזה מנזילת רוק ונתנה לי משחה. אני לא מעוניינת למרוח משחות שמצריכות מרשם רופא בשלב זה, מה ניתן למרוח? זה נראה פשוט כמו יובש בצד בין החיבור של השפה העליונה לתחתונה, וזה פשוט אדום, קצת שורף ולא יפה... תודה, דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחה טבעית בהיריון

הוספת תגובה

• פצע בזוית הפה angular chellitis-

מיכל שלזינגר
    08/12/2008

שלום לך דנה

פצע כמו זה שאת מתארת נקרא בשם

angular chellitis

בהסתכלות סינית קשור ליובש וחום בקיבה- לכן רצוי להמנע ממזון חם ומייבש - כדי לא להחמיר את החום והיובש. יש לצרוך מזון מבושל ומאודה ולא מזון צלוי ויבש.
    כמו כן
    הריון מלווה בליחה רבה על רקע בניית מערכות ייניות לתחזוק העובר. ליחתיות יתר עלולה לגרום גם לדביקות במערכת העיכול ולעצירות. גורם שכיח אף יותר הוא מצב של חוסר דם הנלווה להריון . גם חוסר דם גורם ליובש.
    הטחול בזמן הריון מאוד נחלש - כדי שלא יהיה מצב של דחיית העובר. לחיזוק טחול - כדי לנסות ולייצר פחות ריר -
    מזונות כתומים ומבושלים - בטטה, גזר , דלעת וכו'.

טיפול אקוטי בבעיה:
    משחת פאוניה - paeonia הומאופתית של heel - הקפידי למרוח מספר פעמים ביום. ניתן להשיג בבתי מרקחת הומאופתיים.

בריאות שלמה

מיכל שליזנגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחה לפצע בפה

דנה מ.
    08/12/2008

תודה רבה מיכל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו