פטריה ברגליים וטסטסטורון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה ברגליים וטסטסטורון
    רינת
    15/01/2009

שלום מיכל! יש לי פטריה ברגליים מזה כחודש והיא לא מוכנה לעבור,אני מפטפת עליה שמן עץ התה ומנסה להפטר ממנה ע"י אמצעים טבעיים.מה אפשר לעשות? ממה צריך להמנע בתפריט? בעיה נוספת,יש לי שחלו פוליציסטיות,אני נוטלת גלולות ואנדרוקור להורדת טסטסטורון,הייתי מעוניינת לנסות להסדיר את המחזור באופן טבעי ולהפסיק את הגלולות וההורמונים בכדי שהגוף יגיע למצב טבעי ולא מלאכותי. המלצות בעניין? האם יש מזונות שכדאי להסיר מהתפריט\להוסיף? תודה מראש ,אני מאוד מעריכה את עזרתך רינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה ברגליים וטסטסטורון

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות + פטריה

מיכל שלזינגר
    15/01/2009

שלום לך רינת

א. לגבי הפטריה ברגליים- אני מבינה שהיא נמצאת על העור ולא על הציפורניים.
    שמן עץ התה יכול להיות יעיל , כמובן שחשוב לאורר את הרגל ככל האפשר , הרי הפטריה "אוהבת" חום ולחות. יש גם אבקה (שניתן לרכוש בבתי המרקחת - אפילו בבתי המרקחת של קופות החולים) שאותה מפזרים על כף הרגל לפני גריבת הגרב.
    אם זו פטריה על הציפורניים - יש חומרים מצויינים שניתן להשתמש בהם- אבל כמובן שהטיפול דורש התמדה, לבית מרקחת ראשונים בראשון לציון יש חומר מצוין.

לגבי תזונה - יש להוריד מן התפריט מזונות יוצרי חום + לחות: בננות, בוטנים, תפוזים ומוצרי חלב.
    אוכל מטוגן ושמן וכן פחמימות פשוטות - זה בעיקר ( יש מזונות נוספים שרצוי להוריד).
    יש גם תוספי תזונה מצויינים שכדאי מאוד לשלב - אבל כמובן בהנחיית מטפל.

לגבי שחלות פוליציסטיות - תזונה לבד לא תפתור את הבעיה - טיפול טבעי בפטריה דורש גם מתן פורמולות צמחים סינית / הומוטוקסיקולוגיה - כדי להביא לאיזון הורמונאלי.
    יש לפנות למטפל שהתמחה בתחום הגניקולוגיה והפריון - כדי שיאבחן את מצבך על פי דופק, לשון, אבחנת גוף ותשאול - ויתאים לך טיפול מתאים:
    צמחים + דיקור .

מיכל שלזינגר
    מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגיה ופריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו