הנקה,נדודי שינה,נשירת שיער,חולשה,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה,נדודי שינה,נשירת שיער,חולשה,
    חני
    17/01/2009

אני בת 33 לאחר שתי לידות בהפרשים של שנה וחצי ביניהם מניקההתינוקי בן שנה וחצי, יש לי נדודי שינה מתעוררת לאחר שעתיים שינה בלילה ולא מסוגלת לישון,דלקת בשלפוחית השתן,אובדן של השיער שלי,וחוסר אונים נוראי לא רוצה לפנות לרפואה הקונבנציונלית. הצילו!!! אני זקוקה לתשובה מכוונת כי ההרגשה היא שהגוף שלי בוגד בי ובגיל צעיר,לאן אני פונה ? ואיזה בדיקות לבצע? תודה וצר לי על אורך ההודעה. מיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלשות בעקבות לידות

מיכל שלזינגר
    17/01/2009

שלום לך מיקה

את עברת שתי לידות בהפרש של שנה וחצי. גופך לא הספיק להתאושש מן הלידה הראשונה וכבר היית בהריון נוסף. כל הריון מחליש את האנרגיה של הכליות (הפרה נטאלית - שכל אדם מגיע עם כמות מסויימת ממנה לעולם) , הריונות ולידות כרוכים גם באיבוד דם רב - שמאוד מחליש . חולשה של אנרגיה הכליות וחוסר דם מאוד פוגעים באיכות השינה.
    בנוסף... את מתמודדת עם טיפול יומיומי בשני תינוקות קטנטנים ומניקה - כך שאת אינך מצליחה לנוח מספיק , חשוב מאוד בתקופה זו לאכול תזונה מאוזנת ומזינה ולהשתדל לנוח מספיק - לא אצל כולן זה מתאפשר.
    התשה יומיומית כרוכה בהחלשות האנרגיה היומיומית - אנרגית הטחול, על פי הרפואה הסינית - זוהי האנרגיה הפוסט נטאלית (אנרגיה שמושגת על ידי תזונה טובה ומנוחה). כאשר מכלים את האנרגיה היומיומית, הגוף נוטל מן האנרגיה הפרה נטאלית - מן הכליות וזו ממשיכה להחלש.
    כפי שאת רואה נוצר כאן מעגל.

כדאי כמובן לבצע בדיקת ספירת דם - כדי לראות האם את סובלת מאנמיה.
    אבל בנוסף כמובן כדאי מאוד לפנות למטפל ברפואה סינית שיוכל לאבחן אותך באופן מדויק על פי הכלים של הרפואה הסינית: דופק, לשון , אבחנת גוף ותשאול .
    המטפל יתאים לך טיפול בצמחים וינחה אותך לתזונה נכונה שתחזק אותך.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו