דיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור
    טל
    29/01/2009

שלום, רציתי לשאול לגבי טיפולי היריון. אני מבצעת הזרעות ללא הורמונים. מקבלת דיקור פעמיים לפני הביוץ (אחרי שהמחזור מסתיים ועד הביוץ) ופעמיים אחרי עד המחזור. בסה"כ 4 פעמים בחודש. האם אחרי ההזרעה מותר לעשות דיקור בבטן באזור השחלות??? בדיוק באותו מקום שעושים לפני ההזרעה? האם יש תועלת בדיקור במהלך הזרעה או רק בטיפולי הפריות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור

הוספת תגובה

• דיקור לפריון

עדי מנחמי
    29/01/2009

אני בטוח שדיקור מגדיל את סיכויי ההזרעה להצליח.אין מניעה לעשות דיקור בבטן ובאיזור השחלות,כל עוד המקרה מתאים לכך.אם המטפל\ת שלך מנוסה בתחום הפריון,סמכי עליו\ה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה ורפואה סינית

מיכל שלזינגר
    29/01/2009

שלום לך עדי
    אני לא נוהגת לבצע דיקור אחרי ההזרעה באיזור השחלות, אלא עובדת על נקודות דיקור דיסטליות.
    קיימת תועלת רבה בשילוב דיקור גם בהזרעות.
    מטרות הדיקור אחרי ההזרעה הן:
    תמיכה בזרימת הדם לרחם
    תמיכה בהשרשה
    תמיכה בהתפתחות העובר.

בנוסף לדיקור חשוב כי תקפידי לאחר ההזרעה לשמור על חום הגוף - במיוחד באיזור הבטן + גב תחתון, לא ללכת יחפה (בכף הרגל מצויה ההתחלה של מרידיאן הכליות- בעל משקל רב בתהליכי פריון), לאורך זמן ההשרשה - המנעי מפעילות מאומצת, הרמת חפצים כבדים ויחסי מין.

מאחלת לך בשורות טובות
    סוף שבוע נפלא

מיכל שלזינגר
    רפואה סינית
    התמחותבגניקולוגיה ופוריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו