מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי מחזור קשים ורצון להרותכנרת02/03/2009
שלום מיכל- אני בת 35, כבר שנים רבות סובלת מכאבי מחזור מאוד קשים, מתחילים כ- יומיים לפני המחזור וביומיים הראשונים לדימום מאוד מתחזקים. בחודש הקרוב אני מתכוונת להתחיל טיפולי פוריות ( הזרעה - כי אין לי בן זוג). האם לדעתך כדאי לשלב טיפולים ברפואה סינית , האם כאבי מחזור יכולים להעיד על בעיה מסוימת. מה מומלץ ? תודה דנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
עדי מנחמי03/03/2009כאבי מחזור קשים מעידים על התנהלות לא תקינה בגוף.ניתן לייחס זאת לזרימת דם,לכבד ועוד מערכות נוספות.אין זה אומר שאת לא יכולה להרות אך בהחלט הייתי ממליץ לך לעבור אבחון יסודי ואף טיפול בדיקור או בצמחים ,שעשויים לעזור לכאבים ובד בבד לשפר את סיכויי ההזרעה.את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולצפות בכמה ראיונות בהם דיברתי על בעיות מחזור ופריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור + טיפולי פוריות
מיכל שלזינגר03/03/2009שלום לך כנרת /דנית
לגבי כאבי מחזור - דיסמנוריאה - מאוד ניתן לסייע באמצעות רפואה סינית - צמחים ודיקור.
זרימת דם ואנרגיה טובים באיזור הספציפי ובגוף כולו בהחלט ישפרו גם את פוטנציאל הפריון שלך.
כדאי להתחיל כבר עכשיו (...יפה שעה אחת קודם) ולהביא את הגוף למצב של איזון , לפני התחלת הטיפולים.
כדאי מאוד להקפיד ולפנות למטפל שתחום ההתמחות שלו הינו גניקולוגיה ופוריות - הידע והנסיון מאוד חשובים.
מצרפת שני מאמרים שלי בנושאים הרלבנטיים:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7528
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7461
בהצלחה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגניקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)