נטילת תרופה סינית בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת תרופה סינית בהריון
    נופר
    01/05/2009

שלום, סבלתי בעבר מדלקות חוזרות וכרוניות בדרכי השתן והייתי נוטלת אנטיביוטיקה על בסיס קבוע למניעה. בזכותן של טיפות הבה זנג טנג (דיאנטוס) אותן אני נוטלת בשנתיים וחצי האחרונות, אין לי דלקות בדרכי השתן יותר. תחילה שתיתי מזלף שלם לאחר קיום יחסי מין, ועם הזמן דיללתי את המינון ושמתי שתיים-שלוש טיפות במים. כיום אני בהריון וברצוני לשאול האם זה בטוח להמשיך ולהשתמש בטיפות אלה במינון נמוך במהלך ההריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת תרופה סינית בהריון

הוספת תגובה

• DIANTHUS בהריון

מיכל שלזינגר
    01/05/2009

שלום לך נופר
    אסור ליטול ba zheng san
    בזמן הריון - הצמחים שמרכיבים אותה הם מסלקי לחות , חום ורעילות במחמם תחתו וצמחים שמנקזים מטה.

המשך הריון בריא וקל
    מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאנטוס

עדי מנחמי
    01/05/2009

פורמולה זו הינה למצבים אקוטיים בלבד לכן עדיף לא ליטול אותה ללא הפסק.אין מניעה לקחת אותה בהריון. אני ממליץ לך לקחת רק בזמנים בהם החשיפה היא גדולה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו