מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סינימירב31/05/2009
שלום
אשמח לסיוע שלכם
אני מחפשת קליניקה באזור באר שבע לדיקור סיני להרזייה- שמעתי שהתהליך נחמד ולא כואב
יש לי בעיות הפרעות אכילה שאני אוכלת ארוחה אחת ביום ואחת קלה - מה ש3 דיאטניות אמרו לי שכך לא מרזים מאחר "ואין לקיבה על מה לעבוד" וכמו כן שותה קרוב ל1.5 ליטר מים ביום.
בנוסף אני סובלת ממחלת פיברומאלגיה (תשישות כרונית, דאבת שרירים)- האם דיקור ב18 נק' הכאב יכול לעזור לריפוי המחלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני
מיכל שלזינגר31/05/2009א. לגבי מטפלים בבאר שבע תצטרכי לבדוק - אינטרנט / המלצות, אני לא מכירה.
ב. לגבי דיקור לדיאטה - נועד לשפר את חילוף החומרים, ולשפר את תפקוד האיברים השונים, אבל כמובן שיש דגש רב על תזונה, בלי שינוי תזונתי כמובן שלא תראי תוצאות.
לעיתים יש צורך גם לשלב צמחים סיניים כדי לשפר את תפקוד האיברים ולאזן את גופך.
ג. לגבי פיברומיאלגיה - כמובן שיש צורך לעבור אבחון מלא אצל מטפל ועל פי הסינדרום הסיני יותאם לך טיפול - לאו דוקא דיקור בנקודות הכאב של הפיברומיאלגיה.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)