דיקור סיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני
    מירב
    31/05/2009

שלום

אשמח לסיוע שלכם
    אני מחפשת קליניקה באזור באר שבע לדיקור סיני להרזייה- שמעתי שהתהליך נחמד ולא כואב
    יש לי בעיות הפרעות אכילה שאני אוכלת ארוחה אחת ביום ואחת קלה - מה ש3 דיאטניות אמרו לי שכך לא מרזים מאחר "ואין לקיבה על מה לעבוד" וכמו כן שותה קרוב ל1.5 ליטר מים ביום.

בנוסף אני סובלת ממחלת פיברומאלגיה (תשישות כרונית, דאבת שרירים)- האם דיקור ב18 נק' הכאב יכול לעזור לריפוי המחלה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני

הוספת תגובה

• דיקור סיני

מיכל שלזינגר
    31/05/2009

א. לגבי מטפלים בבאר שבע תצטרכי לבדוק - אינטרנט / המלצות, אני לא מכירה.
    ב. לגבי דיקור לדיאטה - נועד לשפר את חילוף החומרים, ולשפר את תפקוד האיברים השונים, אבל כמובן שיש דגש רב על תזונה, בלי שינוי תזונתי כמובן שלא תראי תוצאות.
    לעיתים יש צורך גם לשלב צמחים סיניים כדי לשפר את תפקוד האיברים ולאזן את גופך.
    ג. לגבי פיברומיאלגיה - כמובן שיש צורך לעבור אבחון מלא אצל מטפל ועל פי הסינדרום הסיני יותאם לך טיפול - לאו דוקא דיקור בנקודות הכאב של הפיברומיאלגיה.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו