מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיומה ברחםשולמית20/07/2009
שלום האם ניתן לטפל ,להעלים, להקטין מיומה בגודל של 8 שבועות שנמצאת ברחם?
לאחר טיפול סיני-האם יש חשש שזה יחזור?
אני בת 48 ורק לאחרונה עקב דימומים רבים התברר שיש לי מיומה-אשמח לקבל תשובות וגם טלפון כדי לקבוע פגישה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה
עדי מנחמי20/07/2009מנסיוני הרב בנושא,מיומה היא אינה גזירה שמחייבת טיפול תרופתי או ניתוח.ישנם טיפולים מודרנים בדיקור,אשר באמצעותם ניתן להסדיר את זרימת הדם ברחם ואף ליצור תנאים להקטנות המיומה.גם צמחי מרפא יכולים לעשות פעולה זו.את מוזמנת להכנס לאתר שלי .ישנם כמה הסברים שלי על הנושא.
אשמח לעמוד לשותך,עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי תודה על התגובה המהירה
שולמית20/07/2009תודה זה מרגיע לדעת שיש אפשרות טיפול אני אצור קשר טלפוני תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי עוד שאלה קטנה
שולמית21/07/2009הדימומים קצת פסקו עקב נרות של אביטרן
האם מותר לי לאכול סלק כי הבנתי שזה עוזר למערכת החיסון ולדם או שכרגע לא כדי שהדימומים לא יחזרו מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילת סלק + דימומים רחמיים
מיכל שלזינגר22/07/2009שלום שולמית
בשלב זה הייתי נזהרת. אמנם . הסלק נחשב למחזק צ'י ודם, מחזק YIN', מניע צ'י באופן עדין (והרי מיומה - היא סוג של תקיעות של דם (כמובן קשור גם לתקיעות של צ'י - שמראש לא אפשר זרימת דם טובה).
חיזוק הדם מאוד חיוני במיוחד לאור העובדה שדיממת רבות - מומלץ לבדוק רמות ברזל, פריטין, B 12 חומצה פולית - אם יש צורך ניתן גם לצרוך בצורת תוספים. או לפנות למטפל שיסייע לך לבחור מזונות מתאימים ( אבל לעיתים אין מנוס משילוב של תוספים).
הסלק מניע צ'י באופן מאוד עדין אבל בהחלט עשוי בעקבות הנעת הצ'י גם לגרום לדימומים .
לכן הייתי נזהרת בשלב זה.
הטיפול ברפואה הסינית יתמקד על הנעה - כי הרי מדובר על סטגנציה באיזור האגן ולצד ההנעה גם הפסקת דימום וחיזוק דם ( אם איבדת דם ).
במטריה מדיקה הסינית קיימים צמחים שמצד אחד מניעים דם, אבל גם עוצרי דימום - מן הסתם בזמן טיפול ברפואה סינית צמחים אלו ישולבו בפורמולה שתרשם עבורך, לצד צמחים נוספים כמובן.
בכל אופן לא מומלץ להמתין עם הטיפול במיומה - ככל שהיא יותר קטנה כך גדלים בהתאמה סיכויי ההצלחה .בטיפול בה בכלים של רפואה משלימה- דוגמת צמחים / דיקור / הומוטוקסיקולוגיה ועוד.
בריאות שלמה שולמית
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגניקולוגיה ופוריות
077-7006257 052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)