בלוטת תריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת תריס
    ענת
    10/10/2009

שלום רב!
    לפני כמעט 4 שנים אובחנתי עם פעילות יתר בבלוטת התריס (תורשתי). קיבלתי טיפול תרופתי שנתיים והתאזנתי. לאחר חצי שנה שוב נהייתה פעילות יתר אך אז נכנסתי להריון. קיבלתי טיפול תרופתי והתאזנתי לפני הטרימסטר האחרון. הרופא שלי נתן לי בדיקות דם לחודשיים אחרי ההריון ואמר שאם הבלוטה תחזור לפעילות יתר צריך לשקול את המשך הטיפול או ע"י יוד רדיואקטיבי או ע"י ניתוח. הוא אומר שאם הבלוטה חזרה לפעילות יתר פעם פעמיים אחרי שהתאזנה זה אומר שהיא תמיד תחזור ואי אפשר לקחת כל הזמן את הטיפול התרופתי שפוגע בדברים אחרים.
    רציתי לדעת איזה פתרונות יכולה לתת הרפואה האלטרנטיבית לבעייה זו? אשמח להסבר מפורט כמה שאפשר כי אני ממש לא רוצה ללכת על הטיפולים המפחידים של הרפואה הקונבנציונלית...
    תודה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת תריס

הוספת תגובה

• ענת שלום.

עדי מנחמי
    11/10/2009

בשנים האחרונות,פותחו שיטות חדשות לטיפול בבלוטת התריס.את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולצפות בראיון עימי בערוץ 10 ,שם הסברתי על הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו