דיקור סיני לטיפול בוריקוצלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני לטיפול בוריקוצלה
    שירה
    11/10/2009

שלום,
    בעלי סובל מוריקוצלה. עקב כך יש לו בעיית זרע ואנו מתקשים להכנס להריון.
    לפני כחודשיים הוא החל בדיקור סיני אצל מדקר מומחה. אנחנו לא כל כך מבינים ברפואה סינית, אולם נאמר לבעלי ע"י המטפל כי הוא רואה שיפור בדופק של בעלי. בבדיקת זרע שבעלי ערך השבוע לא ניכר שיפור בזרע.
    חשבתי על משהו ורציתי לשאול אם יש בזה משהו:
    מחזור ייצור הזרע של הגבר מתחדש כל חודשיים וחצי עד שלושה. הייתכן ולמעשה כ-ן חל שיפור במבנה הזרע של בעלי, אולם הוא יבוא לידי ביטוי רק לאחר שלושה חודשים?

בברכה ותודה רבה
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וריקוצלה + בעיית זרע

מיכל שלזינגר
    11/10/2009

שלום לך שירה

אכן כפי שציינת הזמן הלוקח לזרע להתהוות הינו כ- 72 יום.

אבל, ככל הידוע לי מתיאוריה ומנסיון - טיפול בוריקוצלה מחייב גם שימוש בצמחים - ותוספים, יש לעבוד על חיזוק דופן כלי הדם.

הטיפול אורך לפחות 3 חודשים. אבל, קשה לי להאמין שדיקור בלבד יוכל לטפל בבעיה.
    סביר שבטיפול נכון יהיה שיפור באיכות הדופק של בעלך, אבל לא בהכרח תהיה השפעה על הוריקוצלה.
    נסו לבדוק שוב בעוד חודשיים- אבל חשוב לשלב צמחים מתאימים בטיפול (אני באופן אישי משלבת הומוטוקסיקולוגיה + תוספים שמחזקים דפנות של כלי דם).

חשוב גם כמובן לקחת בחשבון את דרגת הוריקוצלה. ברמה חמורה - אין מנוס מנקיטת פתרון כירורגי.

מאחלת לכם בהצלחה

בשורות טובות

מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגינקולוגיה ופוריות
    03-9012411

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו